Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Nisan, 2016 14:42 tarihinde yayınlandı
0

Beyin Kanaması Geçirdi, Hava Ambulansı le Ankara’ya Sevk Edildi

Karabük’te beyin kanaması geçiren bir kişi, 112 hava ambulansı ile Ankara’ya nakledildi.
Edinilen bilgiye göre, Esentepe Mahallesi’nde yolda yürüdüğü sırada baygınlık geçiren 41 yaşındaki Çetin Kurt, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk tetkikte beyin kanaması geçirdiği anlaşılan Kurt, Yalova’da bulunan özel bir hastaneye ambulansla sevk edildi. Ambulansla yola çıkan ancak bir süre sonra durumu kötüleşen Kurt, yeniden Karabük’e geri döndürülerek yoğun bakıma alındı.
Ankara Numune Hastanesi ile yapılan görüşmeler sonunda hastaneye sevki kararlaştırılan Kurt için Sağlık Bakanlığı’ndan 112 hava ambulansı istendi. Karabük’te İl Jandarma Komutanlığı helikopter pistine inen hava ambulansı, ambulansla getirilen Kurt’u alarak Ankara’ya hareket etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda yilki atlari karlar altinda goruntulendi hOMb1GTD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da yılkı atları karlar altında görüntülendi

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde mayıs ayında etkili olan kar yağışının ardından beyaza bürünen ormanlarda yiyecek arayan yılkı atları, doğaseverler tarafından fotoğraflandı.

Mudurnu ilçesine bağlı Taşkesti Beldesi, mayıs ayında beklenmedik şekilde yağan karla beyaza büründü. Yılkı atları da, beyaza bürünen ormanlık alanlarda grup halinde dolaşırken görüldü. Karlı zeminde yiyecek arayan atların o anları, bölgedeki doğaseverler tarafından görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin