Karabük Postası tarafından
25 Nisan, 2016 14:42 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Beyin Kanaması Geçirdi, Hava Ambulansı le Ankara’ya Sevk Edildi

Karabük'te beyin kanaması geçiren bir kişi, 112 hava ambulansı ile Ankara'ya nakledildi. Edinilen bilgiye göre, Esentepe Mahallesi'nde yolda yürüdüğü sırada baygınlık geçiren 41 yaşındaki Çetin Kurt, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk tetkikte beyin kanaması geçirdiği anlaşılan Kurt, Yalova'da bulunan özel bir hastaneye ambulansla sevk edildi. Ambulansla yola çıkan ancak bir süre sonra durumu kötüleşen Kurt, yeniden Karabük'e geri döndürülerek yoğun bakıma alındı. Ankara Numune Hastanesi ile yapılan görüşmeler sonunda hastaneye sevki kararlaştırılan Kurt için Sağlık Bakanlığı'ndan 112 hava ambulansı istendi. Karabük'te İl Jandarma Komutanlığı helikopter pistine inen hava ambulansı, ambulansla getirilen Kurt'u alarak Ankara'ya hareket etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Temmuz, 2025 04:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Denize giren aynı aileden 2’si çocuk 3 kişi boğulma tehlikesi geçirerek hastaneye kaldırıldı

Samsun’da serinlemek için denize giren 2’si çocuk 3 kişi boğulma tehlikesi geçirdi. Hastaneye kaldırılan aileden duran kalbi çalıştırılan baba ile 3 yaşındaki oğlunun durumunun kritik olduğu bildirildi.
Olay, Atakum ilçesi Taflan Yalı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Canik ilçesinde ikamet eden Karakoç ailesi hafta sonu plaja gitti. Denize giren Kahraman Karakoç (25), 3 yaşındaki oğlu Alparslan Karakoç ve 16 yaşındaki kardeşi Rüstem Ali Karakoç boğulma tehlikesi geçirdi. Rüstem Ali Karakoç cankurtaranların müdahalesiyle sudan çıkartılırken, Kahraman Karakoç ve oğlu Alparslan Karakoç suda kayboldu. Takımlar tarafından denizden çıkartılan baba-oğul ile kardeş, ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Kahraman Karakoç’un duran kalbi ambulansta çalıştırılırken, oğlu ile birlikte sıhhat durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin