Reklam
Reklam

Beyin Kanaması Geçirdi, Hava Ambulansı le Ankara’ya Sevk Edildi

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Nisan, 2016 14:42 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te beyin kanaması geçiren bir kişi, 112 hava ambulansı ile Ankara’ya nakledildi.
Edinilen bilgiye göre, Esentepe Mahallesi’nde yolda yürüdüğü sırada baygınlık geçiren 41 yaşındaki Çetin Kurt, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk tetkikte beyin kanaması geçirdiği anlaşılan Kurt, Yalova’da bulunan özel bir hastaneye ambulansla sevk edildi. Ambulansla yola çıkan ancak bir süre sonra durumu kötüleşen Kurt, yeniden Karabük’e geri döndürülerek yoğun bakıma alındı.
Ankara Numune Hastanesi ile yapılan görüşmeler sonunda hastaneye sevki kararlaştırılan Kurt için Sağlık Bakanlığı’ndan 112 hava ambulansı istendi. Karabük’te İl Jandarma Komutanlığı helikopter pistine inen hava ambulansı, ambulansla getirilen Kurt’u alarak Ankara’ya hareket etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Çorum’da kamyon ile traktör çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

corumda kamyon ile traktor carpisti 1 olu 2 yarali GsvwTmPy
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’un Sungurlu ilçesinde kamyonun traktöre çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Sungurlu-Boğazkale karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.D. idaresindeki 06 BVL 368 plakalı kamyon, aynı yönde ilerleyen E.Y. yönetimindeki 19 EE 552 plakalı traktöre çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan traktör, yol kenarındaki tarlaya savruldu. Kazada traktör sürücüsü E.Y. ile traktörde bulunan H.Y. ve F.Y. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde H.Y.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

2 yaralı da ilk müdahalelerinin ardından Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılar, buradaki tedavilerinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. H.Y.’nin cenazesi ise savcılık ve olay yeri incelemesinin ardından Sungurlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre duran trafik, araçların yoldan kaldırılmasıyla normale döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin