blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Şubat, 2025 20:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

BEUN’dan Adnan Özmen Spor Toto Gençler Türkiye Judo Şampiyonası’nda büyük başarı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) BESYO Antrenörlük Kısmı öğrencisi Burak İsmail Şengür, 702 atletin katıldığı Adnan Özmen Spor Toto Gençler Türkiye Judo Şampiyonası’nda büyük bir muvaffakiyete imza atarak Türkiye 3.sü oldu.
2023 yılında vefat eden eski ulusal judocu ve ulusal kadro antrenörü Adnan Özmen’in isminin verildiği, 52 vilayetten 385 erkek ile 317 bayan olmak üzere toplam 702 atletin katıldığı tertibin Erkekler 73 Kg. Kategorisi’nde, BEUN BESYO öğrencisi Burak İsmail Şengür, Türkiye 3.sü olarak Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesini gururlandırdı.
22-23 Şubat 2025 tarihlerinde Türkiye Judo Federasyonu Ankara Tesislerinde gerçekleştirilen şampiyonada, BESYO Antrenörlük Kısmı öğrencisi Burak İsmail Şengür’ün elde ettiği bu büyük muvaffakiyet, BEUN’un spor alanındaki gücünü bir sefer daha gözler önüne serdi.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Burak İsmail Şengür’ün bu muvaffakiyetinden ötürü büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek, "Öğrencimizin Türkiye üçüncüsü olması, üniversitemiz ve kentimiz için değerli bir muvaffakiyettir. Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya almaya hak kazanan öğrencimizin bu başarısı Üniversitemizin spor alanındaki muvaffakiyetlerinin gücünü ve kalitesini bir kere daha ortaya koymuştur. Bizler Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi olarak, öğrencilerimizin yalnızca akademik muvaffakiyetlerini değil, tıpkı vakitte Üniversitemizi ulusal ve memleketler arası platformlarda düzenlenen sportif faaliyetlerde temsil ederek en yeterli derecelere sahip olmaları için her vakit destekliyoruz. Bu niyetlerle Adnan Özmen Spor Toto Gençler Türkiye Judo Şampiyonası Erkekler 73. Kg Kategorisi’nde Türkiye üçüncüsü olan öğrencimiz Burak İsmail Şengür’ü kutluyor, öğrencimizin elde ettiği bu başarıda verdikleri pahalı katkılardan ötürü akademisyenlerimiz ile antrenörlerimize de teşekkür ederek muvaffakiyetlerinin devamını diliyorum." açıklamasında bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Dron saldırısına uğrayan gemi, Kastamonu’dan ayrıldı

Kastamonu’nun Abana açıklarında dron saldırısına uğrayan ve İnebolu ilçesi açıklarına demirleyen gemi, tamamlanan incelemelerin ardından ardından bölgeden ayrıldı.
Kastamonu’nun Abana ilçesi açıklarında dron saldırısına maruz kaldıktan sonra güvenlik tedbirleri kapsamında İnebolu Demir Sahası’na yönlendirilen Palau bandıralı Elbus adlı petrol tankeri, 3 hafta süren denetimler ve güvenlik önlemlerinin ardından bölgeden ayrıldı.
İhtimal riskler sebebiyle yaklaşık 3 haftadır bölgede bekletilen geminin güvenliğinin sağlanmasının ardından yeniden seyrine izin verildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin