blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Aralık, 2024 16:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

BEUN’da otizmli bireylerle ilgili iş birliği protokolü imzalandı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Karaelmas Otizmli Bireyler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği arasında iş birliği protokolü imzalandı.
Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirilen törende Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Türkmen Köse, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve Karaelmas Otizmli Bireyler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Arife Dereli, BEUN’un ilgili birimleri tarafından kültürel, sanatsal, sportif ve bilimsel faaliyetlerin ortak bir çerçevede düzenlenmesi hususunda iş birliği protokolü imzaladı.
Törende konuşma yapan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, imzalanan protokolün önemine vurgu yaparak, “Bugün imzaladığımız bu protokol ile hem Üniversitemiz hem ilgili il müdürlüklerimiz hem de Karaelmas Otizmli Bireyler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği arasında gerçekleştireceğimiz kayda değer etkinlikler ortaya koymayı hedefliyoruz. Bu protokol çerçevesinde gerçekleştireceğimiz etkinliklerle otizmli bireylerimizin toplumla daha yakın bir ilişki kurmasına imkan tanıyacağız. Üniversite olarak, sadece akademik anlamda değil, sosyal sorumluluk projelerimizle de kültürel, sanatsal, sportif alanlarda öncü bir akademik kurum olmaya devam ediyoruz. Bu tür iş birlikleri, şehrimizin ve Üniversitemizin toplumsal meselelere gösterdiği farkındalığa da katkı sağlayarak toplumsal bağların güçlenmesine değer katacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle iş birliği protokolünün imzalanmasında emeği geçen Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Karaelmas Otizmli Bireyler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine teşekkür ediyor, protokolün hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.
İmza töreni hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından son buldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Gümüşhane’nin yüksek kesimleri kara teslim oldu

Gümüşhane’nin yüksek kısımlarında kar yağışı tesirli oldu. Yaylalar beyaza büründü.
Gümüşhane’nin Kürtün ilçesine bağlı Kadırga ve Kazıkbeli Yaylaları ile Torul ilçesine bağlı Yücebelen Yaylası kara teslim oldu. Dün akşam saatlerinde tesirli olan soğuk hava dalgası ve yağmur, bugün yerini kar yağışına bıraktı. Yaylalar kısa müddette beyaza bürünürken, kar kalınlığı yer yer 10 santimetreye ulaştı.
Kadırga Yaylası’nda esnaflık yapan Galip Gülbahar, "Bugün 12 Ekim, Kadırga Yaylası’nda kar yoğunluğunu arttırarak devam ediyor. Meteoroloji uyarmıştı aslında, şu anda ağır bir kar yağışı var. Yollarda 5-6 santimetre kar var, yollar ulaşıma her an kapanmak üzere" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin