blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Ocak, 2025 20:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

BEUN’da görev devir teslim töreni gerçekleştirildi

BEUN Rektörlük Makamında, Karadeniz Ereğli Turizm Fakültesi Dekanlığı ve Karadeniz Ereğli MYO Müdürlüğü için vazife dönem teslim merasimi gerçekleştirildi.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlük Makamında, Karadeniz Ereğli Turizm Fakültesi Dekanlığı ve Karadeniz Ereğli Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü için bölüm teslim merasimi gerçekleştirildi. Merasime BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve misyon müddetini tamamlayan Karadeniz Ereğli Turizm Fakültesi evvelki dekanı Prof. Dr. Mehmet Pekkaya, Karadeniz Ereğli Turizm Fakültesi Dekan V. olarak atanan Prof. Dr. Avni Yıldız ve Karadeniz Ereğli Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Dr. Öğr. Üyesi Semih Çakır katıldı.
Rektörlük Makamında gerçekleşen merasimde Rektör Özölçer, vazife müddetini muvaffakiyetle tamamlayan Karadeniz Ereğli Turizm Fakültesi evvelki dekanı Prof. Dr. Mehmet Pekkaya’ya teşekkür evrakı takdiminde bulunarak bundan sonraki çalışmaları için kendisine muvaffakiyetler diledi. Rektör Özölçer, Karadeniz Ereğli Turizm Fakültesi Dekan V. olarak atanan Prof. Dr. Avni Yıldız’ı ise tebrik ederek yeni vazifesinin kendisi ve BEUN için güzel olmasını temenni etti. Merasimde ayrıyeten Prof. Dr. Avni Yıldız’ın müdürlüğünü yürüttüğü Karadeniz Ereğli Meslek Yüksekokuluna ise Karaelmas Siber Güvenlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Semih Çakır atandı.
İki bölüm teslim merasiminin gerçekleştirilmesinin akabinde konuşan BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, “Görev mühletini muvaffakiyetle tamamlayan Prof. Dr. Mehmet Pekkaya hocamıza emekleri ve katkıları için teşekkür ediyor, Prof. Dr. Avni Yıldız hocamıza ise yeni vazifesinde muvaffakiyetler diliyorum. Yeniden Karadeniz Ereğli Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak atanan Dr. Öğr. Üyesi Semih Çakır hocamıza da yeni misyonunda muvaffakiyetler diliyorum. İlgili atamaların hem hocalarımıza hem de Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi topluluğuna iyi olmasını temenni ederek, başarılarımızın artması konusunda kendilerine muvaffakiyetler diliyorum.” tabirlerinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ekim, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Devrek’ten Filistin’e destek, “Gazze bizim vicdanımızdır”

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde, Devrek Birlik Kardeşlik Sivil Toplum Kuruluşları Platformu tarafından İsrail’in Filistin’e yönelik hücumlarını protesto etmek ve Gazze’ye giden yardım gemisine takviye olmak maksadıyla basın açıklaması düzenlendi.
Cumhuriyet Alanı’nda Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan açıklamaya, çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve vatandaş takviye verdi. Platform ismine açıklamayı okuyan Hacı Ahmet Ağa Cami İmam Hatibi Aydın Çolpa, toplanma gayelerinin "işgalci İsrail’in Filistin halkına yönelik insanlık dışı ataklarını lanetlemek ve abluka altındaki Gazze’ye bir nefes olmak için sefere çıkan Sumud Gemisi’ne sahip çıktıklarını ilan etmek" olduğunu söyledi.
Filistin davasının yalnızca bir coğrafya problemi değil, tüm ümmetin onur ve izzet problemi olduğunu belirten Çolpa, "Gazze; çocukların açlıkla sınandığı, bayanların gözyaşına mahkûm edildiği, pakların bombalar altında can verdiği bir beldeye dönüştürülmüştür. Yıllardır süren bu kuşatma, dünyanın gözleri önünde devam etmektedir" dedi.
Sumud Gemisi’nin yalnızca besin ve ilaç değil, insanlığın onurunu, vicdanını ve özgürlük çabasını taşıdığını vurgulayan Çolpa, şu davette bulundu:
"Buradan tüm dünyaya sesleniyoruz: İsrail’in yıllardır süren işgaline, zulmüne ve ablukasına derhâl son verilmelidir. Gazze’ye insani yardımların önü açılmalı, çocukların ve günahsızların feryadı dindirilmelidir. Kudüs, bizim kırmızı çizgimizdir. Gazze, bizim vicdanımızdır."
Açıklama, "Kahrolsun Siyonizm", "Kudüs Şüphesiz Kurtulacak" ve "Yaşasın Özgür Filistin" sloganlarının akabinde sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin