blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Ağustos, 2024 16:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

BEUN Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen kurslar büyük ilgi görüyor

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen kurslar büyük ilgi görüyor.
2016 yılında 4 bin 500 metrekarelik bir alana kurularak hizmete açılan ve bünyesinde 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu, 1 adet fitnes salonu ve 1 adet serbest egzersiz salonu barındıran BEUN Yüzme Havuzu’ndaki kurslar yoğun ilgi görüyor. Havuzda, pazartesi günleri dışında 09:00-22:00 saatleri arasında öğrenciler, tüm kamu personeli ve misafir kullanıcılara hizmet veriliyor. BEUN Yüzme Havuzu’nda yetişkin grup dersleri ve çocuk grup dersleri yanında özel ders de alınabiliyor. BEUNFİT Fitnes Salonu’nda ise kişiye özel eğitmen ile antrenman yapılabilecek serbest egzersiz ve plates gibi imkânlar sunuluyor.
Sadece BEUN akademik ve idari personeline değil bölge halkına da hizmet veren BEUN Yüzme Havuzu’nda gerek okulların kapanması gerek yaz döneminin gelmesiyle birlikte bireysel eğitimler dışında aylık 350 kursiyer ile kurslara yoğun katılımın gerçekleştiği gözleniyor. 2023 yılının ilk altı ayında kullanıcı sayısı 5200 iken, 2024 yılının ilk altı ayında ise bu sayı 9100’e yükseldi. BEUN Yüzme Havuzu ve BEUNFİT Fitnes Salonu’na her geçen gün daha da artan talebi karşılayabilmek maksadıyla fitnes salonuna 1 eliptik bisiklet, 1 yatay bisiklet, 1 dikey bisiklet, 2 koşu bandı alınırken hâlâ inşası devam eden 150 metre karelik yeni bir spor alanı için de yeni spor aletlerinin alınması planlanıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2025 10:33 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

“Temiz Çevre Sağlıklı Gelecek” etkinliği

Karabük Valisi Mustafa Yavuz öncülüğünde "İşte Birlik, Güçte Birlik: KARABÜK" sloganıyla hayata geçirilen Kamu ve Sivil Toplum Kuruluşu İş Birliği Projesi çerçevesinde Karabük Fatih İlkokulu bahçesinde "Temiz Çevre Sağlıklı Gelecek" etkinliği gerçekleştirildi.

Karabük Valiliği, Karabük Belediyesi, İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılayı Şubesi'nin ortak çalışmasıyla düzenlenen etkinliğe Vali Yardımcısı Erol Özkan, İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Emre Erakçaoğlu, Kızılay gönüllüleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Program, protokol üyeleri ve öğrencilerin birlikte okul duvarında oluşturulan "Temiz Çevre Sağlıklı Gelecek" çizgi karakterlerinin boyamasıyla başladı. Renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikte çevre temizliğinin önemi vurgulandı. Ardından okul bahçesinde geleneksel çocuk oyunları oynanarak etkinlik neşeli bir şekilde tamamlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin