Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Temmuz, 2024 00:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

BEUN tanıtım ve tercih günleri başlıyor

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 2024-2025 Akademik Yılı tercih ve tanıtım günleri, 25 Temmuz-02 Ağustos 2024 tarihleri arasında düzenlenecek etkinliklerle gerçekleştirilecek.
25 Temmuz-02 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan YKS tercih döneminde BEUN tanıtım ve tercih faaliyetleri programı belli oldu. Çevrim içi Randevu sistemi aracılığıyla başvuru yapan aday öğrenciler, programda yer alan saatlerde araçlar ile ilgili kampüse taşınacak ve geri getirilecek. Ayrıca kampüs ziyareti esnasında görevli akademik personel üniversitenin, fakültelerin, bölümlerin ve programların tanıtımını gerçekleştirerek aday öğrencilerin sorularını yanıtlayacak.
Kampüs ziyaretinin yanı sıra BEUN Tanıtım ve Tercih Günleri kapsamında alışveriş Zonguldak ve Karadeniz Ereğli’deki merkezlerinde tanıtım stantları çizelgesi de belirlendi. Buna göre 26-29 Temmuz tarihleri arasında her fakültenin görevli akademik personeli, o fakülteye ayrılan gün ve saat dilimlerinde ilgili stantta bulunarak aday öğrencilerin sorularını cevaplayacak.
Telefonla Danışmanlık Hizmet; 25 Temmuz-02 Ağustos 2024 tarihleri arasında Çevrim İçi Randevu sistemi aracılığıyla başvuru yapan aday öğrenciler, belirttikleri saat diliminde (14:00-18:00) aranarak soruları yanıtlanacak.
Tercih Danışmanlığı (Yüz yüze); 25 Temmuz-02 Ağustos 2024 tarihleri arasında Tahir Karauğuz Konferans Salonu’nda tercih danışmanlığı hizmeti almak isteyen adaylar ile yüz yüze görüşmeler yapılacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Vali Makas, Konuralp’de yapılan denetime katılarak esnafları ziyaret etti

Düzce Valisi Mehmet Makas, Konuralp bölgesinde yürütülen güvenlik ve asayiş uygulamalarını yerinde incelemek amacıyla trafik ve jandarma ekiplerinin denetim noktalarını ziyaret etti.
Denetim noktalarında görevli personelden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Mehmet Makas, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak adına yürütülen uygulamaların aralıksız sürdürüldüğünü vurguladı. Özellikle trafik güvenliği, asayiş ve kamu düzeninin korunmasına yönelik denetimlerin önemine dikkat çeken Makas, sahada görev yapan ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi. Programı kapsamında Konuralp bölgesindeki esnafları da ziyaret eden Vali Makas, işletme sahipleriyle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. Esnaflarla karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Makas, devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu ifade etti. Vali Makas, ziyaretleri sırasında bölgede bulunan Düzce Üniversitesi öğrencileri ve vatandaşlarla da sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu. Öğrencilerin ve vatandaşların görüşlerini dinleyen Makas, Konuralp’in hem tarihi hem de sosyal yapısıyla Düzce için önemli bir merkez olduğunu belirterek, bölgenin gelişimine yönelik çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin