BEUN İle İŞKUR arasında gençlik programı iş birliği protokolü imzalandı - Karabük Haber Postası
beun ile iskur arasinda genclik programi is birligi protokolu imzalandi TbtctILa
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Şubat, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
0
0

BEUN İle İŞKUR arasında gençlik programı iş birliği protokolü imzalandı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) ile İŞKUR Zonguldak İl Müdürlüğü ortasında Gençlik Programı İş Birliği Protokolü imzalandı.

BEUN Senato Salonunda, BEUN ile İŞKUR ortasında Gençlik Programı İş Birliği Protokolü çerçevesinde gerçekleştirilen imza merasimine BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve İŞKUR Zonguldak Vilayet Müdürü Okan Şentürk katıldı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ve İŞKUR ortasında imzalanan protokol, üniversite öğrencilerinin eğitimlerini sürdürdükleri süreçte tıpkı vakitte bölüme yönelik gelişimlerini desteklemeyi amaçlıyor. Ferdi danışmanlık hizmeti, iş arama, meslek odaklı özgeçmiş oluşturma, toplumsal sorumluluk projeleri ve toplumsal hizmet bağlamında gerçekleştirilebilecek etkinliklerde dayanak sunma, meslek gelişim ve takip ile girişimcilik üzere bahislerde öğrencilere dayanak sunmayı amaçlayan protokol, akademik ve idari çalışmalar ile yerleşke faaliyetleri ve araştırma süreçlerini de kapsıyor.

Bin 27 kişilik kontenjana sahip programa katılan öğrencilere iştirak günü başına ödeme de sağlanacak olmakla birlikte öğrencilerin Genel Sıhhat Sigortası ve İş Kazası-Meslek Hastalığı sigorta primleri de karşılanacak. BEUN ve İŞKUR ortasında imzalanan Gençlik Programı İş Birliği Protokolü çerçevesinde BEUN öğrencilerinin iş hayatına ahenk sağlayarak meslek gelişimlerini destekleyecek mesleksel deneyim edinme imkânlarının da ortaya konması hedefleniyor.

İmza merasiminde konuşan BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, BEUN olarak akademik ve bilimsel gelişmelerde olduğu kadar öğrencilerin mesleksel tecrübe, dal temelli gelişimlere uyumlanma ve iş hayatına giriş üzere konularda da her daim desteklendiğini söz etti. BEUN öğrencilerinin aldıkları nitelikli eğitimin yanı sıra İŞKUR ile imzalanan protokol çerçevesinde meslek gelişimlerinin de destekleneceğinden büyük bir memnunluk duyduklarını kelamlarına ekleyen Rektör Özölçer, iş birliği protokolü çerçevesinde öğrencilerin eğitim boyunca sigorta ve fiyat konusunda da desteklenecek olmalarının, meslek hayatına atılmaları konusunda büyük bir fırsat olduğunu aktardı. İŞKUR ailesine ve İŞKUR Zonguldak Vilayet Müdürü Okan Şentürk’e teşekkür eden Rektör Özölçer kelamlarını, ilgili protokolün tüm BEUN öğrencilerine iyi olmasını temenni ederek sonlandırdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
duzcede simseklerin ardindan dolunay mest etti mbI8rPDO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Nisan, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Düzce’de şimşeklerin ardından dolunay mest etti

Düzce’de akşam saatlerinde sağanak yağış ile birlikte şimşekler de gökyüzünü aydınlattı. Şimşeklerin ardından dağılan bulutların arasından çıkan dolunay ise mest etti.

Düzce’de akşam saatlerinde etkili olan şimşekler gökyüzünü adeta aydınlattı. Şehrin batısından doğusuna doğru ilerleyen şimşekler, özellikle bazı bölgelerde görsel bir şölen oluşturdu. Aralıklarla çakan şimşekler geceyi gündüze çevirirken, ortaya çıkan manzara vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Şimşeklerin ardından gökyüzündeki bulutların dağılmasıyla birlikte beliren dolunay ise dikkat çekti. Doğal ışık gösterisinin ardından ortaya çıkan dolunay, geceye ayrı bir güzellik katarken, o anlar bazı vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin