BEUN Aşçılık Programı öğrencileri gönül sofrası kurdu - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
beun ascilik programi ogrencileri gonul sofrasi kurdu neGuWE2R
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2025 12:30 tarihinde yayınlandı
0
0

BEUN Aşçılık Programı öğrencileri gönül sofrası kurdu

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, depremzede vatandaşlara dayanak olmak emeliyle İskenderun’da kurulan Gönül Mutfağı’nda hizmet verdi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Asrın Felaketi 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli sarsıntılarının akabinde bölgede devam eden gereksinimlere karşılık vermek ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek hedefiyle takviye faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda, zelzelenin tesirlerinin en ağır hissedildiği bölgelerden biri olan İskenderun’da kurulan “Gönül Mutfağı”nda, BEUN Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri istekli olarak misyon aldılar.

Ramazan ayı münasebetiyle; Kerem Çuhadar, Sema Can Erdal, Caner Güneş, Ensar Mert, Mustafa Cinkılıç, Seray Uçar, Eren Kuyucu, Merdiye Önal, Sena Keyifli ve Tilbe Şengül’den oluşan istekli 10 BEUN öğrencisi, iftar ve sahur için günlük 19 bin porsiyon yemek hazırlayarak depremzedelere dayanak verdi. Aile ve Toplumsal Hizmetler Bakanlığı’nın da desteklediği “Gönül Mutfağı” etkinliğinde BEUN öğrencileri ayrıyeten taşınabilir fırında günlük 5 bin adet ekmek üretimine de katkı sağladı.

Bu manalı toplumsal sorumluluk projesine katkı sağlayan BEUN Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri başta olmak üzere depremzede vatandaşlarımız için seferber olan tüm öğrencilere teşekkürlerini sunan BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, “BEUN olarak akademik ve bilimsel faaliyetlerimizin yanında her vakit tekrarladığımız üzere toplumsal çıktılara, toplumsal sorumluluk projelerine ve akademik üretim faaliyetlerinin toplum nazarında karşılık bulması niyetiyle ortaya konan çalışmalara katkı sağlamaya devam ediyoruz. Asrın Felaketi 6 Şubat 2023 Zelzeleleri sonucunda ne yazık ki çok sayıda vatandaşımızı, evlatlarımızı, öğrencilerimizi kaybetmenin derin hüznünü yaşamaya devam ediyoruz. Gönül Mutfağı aktifliğine istekli olarak katılan Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerimiz ise bu yaraları sarmak, toplumsal felaket karşısında dayanışma, yardımseverlik ve sevgi tohumlarını filizlendirebilmek için binlerce vatandaşımıza hizmet ettiler. Bu örnek davranışları münasebetiyle öğrencilerimizi, onları yetiştiren akademisyenlerimizi ve değerli ailelerini tebrik ediyor, her birine teşekkürlerimi sunuyorum. BEUN olarak hep toplumsal sorumluluk projelerine ve toplumsal sorumluluk çalışmalarına katkı sunarak gelişmemizi sürdüreceğiz.” sözlerinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kayaliklardan dusen sahis yaralandi liD5lS4D
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kayalıklardan düşen şahıs yaralandı

Samsun’un Atakum ilçesinde kayalıklardan düşerek yaralanan şahıs, ekiplerin çalışmaları sonucu kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesinde kayalıklardan düşen vatandaşı gören çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine AFAD, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler tarafından yürütülen koordineli ve titiz çalışma sonucu bulunduğu yerden çıkartılan vatandaş, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin