BEUN Aşçılık Programı öğrencileri gönül sofrası kurdu - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
beun ascilik programi ogrencileri gonul sofrasi kurdu neGuWE2R
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2025 12:30 tarihinde yayınlandı
0
0

BEUN Aşçılık Programı öğrencileri gönül sofrası kurdu

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, depremzede vatandaşlara dayanak olmak emeliyle İskenderun’da kurulan Gönül Mutfağı’nda hizmet verdi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Asrın Felaketi 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli sarsıntılarının akabinde bölgede devam eden gereksinimlere karşılık vermek ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek hedefiyle takviye faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda, zelzelenin tesirlerinin en ağır hissedildiği bölgelerden biri olan İskenderun’da kurulan “Gönül Mutfağı”nda, BEUN Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri istekli olarak misyon aldılar.

Ramazan ayı münasebetiyle; Kerem Çuhadar, Sema Can Erdal, Caner Güneş, Ensar Mert, Mustafa Cinkılıç, Seray Uçar, Eren Kuyucu, Merdiye Önal, Sena Keyifli ve Tilbe Şengül’den oluşan istekli 10 BEUN öğrencisi, iftar ve sahur için günlük 19 bin porsiyon yemek hazırlayarak depremzedelere dayanak verdi. Aile ve Toplumsal Hizmetler Bakanlığı’nın da desteklediği “Gönül Mutfağı” etkinliğinde BEUN öğrencileri ayrıyeten taşınabilir fırında günlük 5 bin adet ekmek üretimine de katkı sağladı.

Bu manalı toplumsal sorumluluk projesine katkı sağlayan BEUN Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri başta olmak üzere depremzede vatandaşlarımız için seferber olan tüm öğrencilere teşekkürlerini sunan BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, “BEUN olarak akademik ve bilimsel faaliyetlerimizin yanında her vakit tekrarladığımız üzere toplumsal çıktılara, toplumsal sorumluluk projelerine ve akademik üretim faaliyetlerinin toplum nazarında karşılık bulması niyetiyle ortaya konan çalışmalara katkı sağlamaya devam ediyoruz. Asrın Felaketi 6 Şubat 2023 Zelzeleleri sonucunda ne yazık ki çok sayıda vatandaşımızı, evlatlarımızı, öğrencilerimizi kaybetmenin derin hüznünü yaşamaya devam ediyoruz. Gönül Mutfağı aktifliğine istekli olarak katılan Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerimiz ise bu yaraları sarmak, toplumsal felaket karşısında dayanışma, yardımseverlik ve sevgi tohumlarını filizlendirebilmek için binlerce vatandaşımıza hizmet ettiler. Bu örnek davranışları münasebetiyle öğrencilerimizi, onları yetiştiren akademisyenlerimizi ve değerli ailelerini tebrik ediyor, her birine teşekkürlerimi sunuyorum. BEUN olarak hep toplumsal sorumluluk projelerine ve toplumsal sorumluluk çalışmalarına katkı sunarak gelişmemizi sürdüreceğiz.” sözlerinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda sampiyonluk maci heyecani biletler icin kuyruk olustu psBz6Bci
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da şampiyonluk maçı heyecanı: Biletler için kuyruk oluştu

Samsun’da Galatasaray’ın şampiyonluk ihtimalinin olduğu Samsunspor-Galatasaray karşılaşmasına taraftarların gösterdiği yoğun ilgi, bilet satış noktalarında uzun kuyruklara neden oldu.

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Samsunspor ile Galatasaray, 19 Mayıs Stadyumu’nda cumartesi günü saat 20.00’de karşı karşıya gelecek. Sezonun bitimine üç hafta kala en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 7 puan önünde bulunan Galatasaray, bu maçta galip gelmesi ya da Fenerbahçe’nin puan kaybetmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Şampiyonluk ihtimalinin ortaya çıkmasıyla birlikte Galatasaray taraftarları karşılaşmaya büyük ilgi gösterirken, Avrupa kupalarına katılma hedefiyle mücadele eden Samsunspor taraftarları da bilet satış noktalarında sabahın erken saatlerinden itibaren yoğunluk oluşturdu. Saat 11.00’de satışa sunulan biletler için her iki takım taraftarları kuyruğa girdi.

Samsunspor taraftarları, sahasında Galatasaray’a karşı galibiyet alarak şampiyonluk kutlamalarına izin vermek istemediklerini ifade ederken, sarı-kırmızılı taraftarlar ise takımlarının şampiyonluk yolunda kritik virajı geçmesini beklediklerini dile getirdi.

32 bin kapasiteli 19 Mayıs Stadyumu’nda Samsunspor tribünlerine ayrılan 22 bin 524 biletten yaklaşık 13 bininin ilk bir saat içinde satıldığı öğrenildi.

Samsunspor-Galatasaray karşılaşması cumartesi günü saat 20.00’de oynanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin