karabuk
İmsak 05:56
Güneş 07:21
Öğle 13:07
İkindi 16:12
Akşam 18:44
Yatsı 20:03
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
beun ankaradaki tanitim gunlerinde yogun ilgi gordu 3IsJjbCY
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Temmuz, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

BEUN Ankara’daki tanıtım günlerinde yoğun ilgi gördü

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), Tanıtım ve Tercih Günleri kapsamında Ankara Anfa Altınpark Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen tertipte yerini alarak aday öğrencilerle buluştu. Üniversitenin Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Daima Eğitim Merkezi ve Sıhhat Kültür Spor ve Daire Başkanlığı temsilcileri tarafından kurulan tanıtım standı, üniversiteye dair pek çok bahiste merak edilen sorulara cevap bulmak isteyen öğrenci adaylarının akınına uğradı.
BEUN temsilcileri, öğrencilere üniversitenin güçlü akademik yapısı, yerleşke imkanları, toplumsal ömrü ve burs dayanakları hakkında kapsamlı bilgi sundu. Ağır ilgi gören stantta, aday öğrenciler direkt bilgi almanın yanı sıra tercih süreçlerine istikamet verecek şuurlu kararlar için takviye aldı.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, öğrencilere sunduğu yüksek nitelikli eğitim anlayışını ulusal ve milletlerarası ölçekte tescillenmiş kalite dokümanlarıyla desteklediğini tabir ettiler. Üniversite bünyesindeki birçok program, Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) kapsamında yer alarak mezunlarına milletlerarası tanınırlık sağladığının ehemmiyetine dikkat çektiler.
Öğrenci Dostu Üniversite" Vurgusu
Üniversite temsilcileri, BEUN’un "7/24 yaşayan öğrenci dostu üniversite" unsurunu benimsediğini ve bu anlayışı destekleyen çok istikametli yapılar oluşturduğunu belirtti. Öğrencilerin ferdî, toplumsal ve akademik gelişimlerini bir bütün olarak ele alan üniversite, güçlü altyapısı ve yenilikçi vizyonu sayesinde gençlerin tercih listelerinde ön sıralarda yer aldığının altını çizdi.
Kariyer ve Ruhsal Takviye Her Adımda Öğrencilerin Yanında
Temsilciler, Meslek Merkezinin sunduğu birebir danışmanlık hizmetleri, staj imkânları, eğitim programları ve dalla gerçekleştirilen buluşmalar sayesinde öğrencilerin iş hayatına donanımlı bir formda hazırlandığını tabir etti. Ayrıyeten Ruhsal İstişare ve Rehberlik Merkezi aracılığıyla öğrencilerin ruh sıhhatine yönelik bütüncül dayanak sunulduğu vurgulandı. Karaelmas Üniversitesi Vakfı bursları başta olmak üzere, yemek bursları ve çeşitli toplumsal yardımlar sayesinde öğrencilere maddi takviye sağlandığını aktaran temsilciler, üniversitenin her öğrencinin eşit kurallarda muvaffakiyete ulaşmasını hedeflediğini belirtti.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin tüm yerleşkelerinde hissedilen sıcak ve samimi atmosferin, üniversiteyi yalnızca bir eğitim kurumu olmaktan çıkarıp öğrencilerin kendilerini ilişkin hissettikleri bir ömür alanına dönüştürdüğü tabir edildi. Temsilciler, aidiyet duygusu ve güçlü bağlarla şekillenen bu ortamın, öğrencilerin hem akademik hem de şahsî gelişimine katkı sunduğunu lisana getirdi.
Ankara’da düzenlenen tanıtım etkinliğinde konuşan üniversite temsilcileri, BEUN’un güçlü akademik takımı ve öğrenci odaklı yaklaşımıyla bir defa daha dikkat çektiğini ve her yıl olduğu üzere bu yıl da Türkiye’nin dört bir yanından gelen aday öğrencileri geleceğe emin adımlarla hazırlamaya hazır olduklarını belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda 1 ilcede okullar tatil edildi IhhCxjSY
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Şubat, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da 1 ilçede okullar tatil edildi

Bolu’nun Gerede ilçesinde etkisini sürdüren yoğun kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.
Gerede Kaymakamlığı, ilçe genelinde devam eden yoğun kar yağışı üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Kaymakamlıktan yapılan duyuruda, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle tedbir alındığı belirtildi. Açıklamada, "İlçemiz genelinde etkisini sürdüren yoğun kar yağışı, buzlanma ve olumsuz hava koşulları nedeniyle; 27 Şubat Cuma günü, resmî ve özel tüm eğitim kurumlarımızda (rehabilitasyon merkezleri, motorlu taşıt sürücü kursları ve Kur’an kursları dahil) eğitim-öğretime 1 (bir) gün ara verilmiştir. Kamu kurumlarımızda görevli hamile ve engelli personel ile çocuğu kreş, anaokulu ve özel eğitim kurumlarına devam eden kadın personel aynı gün idari izinli sayılacaktır. Ancak sağlık ve güvenlik birimleri başta olmak üzere 24 saat esasına göre hizmet veren birimlerde çalışan personelin durumu, hizmetin gereği olarak ilgili birim amirleri tarafından değerlendirilecektir." ifadelerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin