Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Mayıs, 2015 10:23 tarihinde yayınlandı
0

BEÜ Çocuk Üniversitesi ve Genç Akademi Yaz Dönemi Kayıtları Başladı

ZONGULDAK Bülent Ecevit Üniversitesi, “Çocuk Üniversitesi” ve “Genç Akademi” ile çocukları ve gençleri renkli bir akademik dünyaya davet ediyor. Farklı modüllerden oluşan programlar, gençlerin meslekleri yakından tanımalarını, ilgi alanlarına göre bilgi ve deneyim kazandırmalarını ve yaz tatillerini farklı bir etkinlikte verimli değerlendirmelerini hedefliyor.
Bülent Ecevit Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (BEÜSEM), “Genç Akademi’yi ve “Çocuk Üniversitesi”ni Zonguldaklıların hizmetine açtı. BEÜSEM Müdürü Doç. Dr. Kadir Demir, her dönemde katılımcıların eğitim programından sadece birine katılabileceğini belirterek, 2015 Yılı Yaz Dönemi kapsamında açılacak programlar hakkında bilgileri paylaştı. Doç. Dr. Demir, Çocuk Üniversitesi’nin 15-19 Haziran 2015 tarihleri arasında, Genç Akademi’nin ise 22-26 Haziran 2015 tarihleri arasında olacağını bildirdi.
Çocuk Üniversitesi Atomun Merkezine Seyahat, Bilgisayar Programlıyorum, Kimya Dedektifleri, Matematik Ormanı, Robot Yapıyorum, Sunucu Oluyorum, Yaratıcı Drama; Genç Akademide ise Atomun Gizemli Dünyası, Bilgisayar ile Mühendisliğe İlk Adım, Canlı Matematik, Diksiyon ve Etkili Konuşma, Kimyanın Sihri, Robotlar ile Mühendisliğe İlk Adım, Yaratıcı Drama ve Yaratıcı Düşünme modüllerinden oluşuyor.
Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, çocuklar ve gençler için hazırlanan programlar hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Sürekli Eğitim Merkezimiz aracılığı ile sürdürdüğümüz ve toplumun birçok kesimine hitap eden eğitim hizmetlerinden biri de Çocuk Üniversitesi ve Genç Akademi programlarımız. Bilindiği gibi bu programları ilk olarak 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılının ara tatilinde yoğun bir katılımla gerçekleştirdik. Özellikle programların ardından aldığımız geri bildirimler bizleri çok mutlu etti ve heyecanlandırdı. Yaz döneminde zengin içeriği ile hazırlanan modüllerle çocuklarımızı ve gençlerimizi Bülent Ecevit Üniversitesi ailesine katılmaya davet ediyoruz. 15-22 Haziran tarihleri arasında Çocuk Üniversitesi, 22-26 Haziran tarihleri arasında Genç Akademi programlarını gerçekleştireceğiz. Sadece Zonguldak değil ülkemizin büyük şehirlerinde yaşayan aileler programlar hakkında bilgi almak için Üniversitemize ulaşıyorlar. Bu da bizleri son derece mutlu ediyor. Büyük bir heyecanla çocuklarımızı ve gençlerimizi Üniversitemize bekliyoruz. Bir haftalık bu programlar onları üniversiteli yaparken bir yandan da gelecekleri için doğru karar verebilmeleri konusunda da destek olacak; buna inanıyoruz.”
Programla ilgili ayrıntılı bilgiye http://semgenc.beun.edu.tr (Genç Akademi), http://semcocuk.beun.edu.tr (Çocuk Üniversitesi) adresli web sayfalarından ulaşılabiliyor. Programların kayıtları 22 Mayıs tarihinde başladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda galatasaray taraftarlar sokaklari bayram yerine cevirdi cqsZWxdR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’da Galatasaray taraftarlar sokakları bayram yerine çevirdi

Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Çorum’da ve Alaca ilçesinde binlerce taraftar sokaklara döküldü. Kadeş Barış Meydanı ve şehrin ana caddelerinde bir araya gelen her yaştan vatandaş, şampiyonluğu meşaleler ve tezahüratlarla kutladı.

Trendyol Süper Lig’de Galatasaray’ın şampiyonluğunu garantilemesiyle Çorum’da ve Alaca ilçesinde taraftarlar maçın bitiş düdüğüyle birlikte ellerindeki bayraklar ve formalarla sokaklara akın etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar, kutlamaların merkezi olan Kadeş Barış Meydanı’nda marşlar eşliğinde doyasıya eğlendi. Şehrin en işlek caddelerinde yüzlerce araçla konvoylar oluşturuldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, bayraklarla süslenen araçlarıyla şehir turu attı.

“İyi ki Galatasaraylıyız”

Maç sonrasında sokağa çıkarak kutlamalara katılan Cüneyt Çeltek, “Çok mutluyuz şu anda duygularımı anlatamıyorum. İyi ki Galatasaraylıyız. Çok teşekkür ediyorum babama anneme. Ben babadan Galatasaraylıyım. Evlatlarımda benimle birlikte bu takımı tutuyorlar. Tüm Galatasaray oyuncularına ve camiasına bizlere bu duyguyu yaşattıkları için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“İlklerin takımı Galatasaray”

Büyük sevinç yaşadığını ifade eden Engin Sadık Öz de, “Bu sene oğlumun 4. şampiyonluğu, doğdu doğalı şampiyonluk kutluyor. Seneye inşallah 5. şampiyonluğu kutlayacağız üst üste. İlklerin takımı Galatasaray. Alkışlayalım” diye konuştu.

“Seneye 5. kez şampiyon olup kendi rekorumuzu tazeleyeceğiz” diye konuştu.

Dört kez üst üste şampiyon olmanın bir kez daha gururunu yaşadığını söyleyen UltrAslan Taraftar Grubu Çorum Koordinatörü olan Mustafa Dalkıç ise, “Gururluyuz ve mutluyuz dört sene üst üste şampiyon olmanın gururu bir kez daha yaşıyoruz. Seneye beşinci kez şampiyon olup kendi rekorumuzu tazeleyeceğiz. İnşallah Avrupa’da aynı başarıyı gösterip şampiyonlar liginde güzel yerlere gelmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin