Reklam
Reklam
67457effe13e3
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
26 Kasım, 2024 10:56 tarihinde yayınlandı
0

BEŞİKTAŞ’TA GİOVANNİ KRİZİ VE TRANSFER HAREKETLİLİĞİ

Beşiktaş’ta son günlerde gündem yoğun. Teknik Direktör Giovanni, kulüpten iki maçlık kredi talep etti. Giovanni, ayrılığı durumunda sezon ortasında başka bir takımda çalışma şansı bulamayacağını ve hak edişlerinin büyük bir kısmını alarak takımdan ayrılacağını ifade etti.

SERGEN YALÇIN GERİ DÖNER Mİ?
Sergen Yalçın’ın mevcut yönetimle çalışmak istemediğine dair çıkan iddialar yalanlandı. Yönetimin Yalçın ile herhangi bir iletişim kurmadığı belirtilirken, Yalçın’a teklif yapılması durumunda ertesi gün takımın başına geçebileceği öne sürüldü.

TRANSFER KOMİTESİNDE KÖKLÜ DEĞİŞİKLİKLER
Başkan Hasan Arat, Scout ekibinden, Muci, Musrati ve Joao Mario transferlerine dair olumlu raporların gerekçesi için yazılı savunma istedi. Ocak transfer dönemi öncesinde transfer komitesinin tamamen yenilenmesi planlanıyor. Bu süreçte kadroda dört oyuncunun gönderilmesi ve yerine beş oyuncunun transfer edilmesi gündemde.

YÖNETİMİN DEVAMI VE TARAFTAR HAMLELERİ
Başkan Arat, istifa gibi bir düşüncenin söz konusu olmadığını, kendisi ve ekibiyle seçime kadar görevine devam edeceğini belirtti. Taraftar ile bağları güçlendirmek adına bilet fiyatlarında ciddi bir indirim yapılması ve birkaç farklı hamle daha planlanıyor.

TEKNİK EKİP VE KADRODA GERGİNLİK
Giovanni’nin çalışma stilinden memnun olmayan Paulista ve Gedson Fernandes , bu durumla ilgili kulüp yöneticilerine şikayette bulundu. Yerli oyuncular ise kadro adaleti konusundaki şikayetlerini Samet Aybaba’ya iletti. Bu gelişmeler, Giovanni’nin pozisyonunu daha da tedirgin hale getirdi. Can Bozdoğan ve Salih Uçan ile ilgili yaşanacak gelişmelerin ise yakın zamanda gündemi daha da hareketlendireceği ifade ediliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
00
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 09:52 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te kayıtlı araç sayısı 87 bin 66 oldu

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Karabük’te kayıtlı araç sayısı 2026 yılı Nisan ayı itibariyle 87 bin 66 oldu.

TÜİK’in 2026 yılı Nisan ayına ilişkin açıkladığı motorlu kara taşıtları istatistiklerine göre, Türkiye genelinde 182 bin 34 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.
Batı Karadeniz illerinden Karabük’te dönem sonu itibarıyla trafiğe kayıtlı araç sayısı 87 bin 66 olarak kayıtlara geçti.

Komşu illerden Zonguldak’ta trafiğe kayıtlı motorlu kara taşıtı sayısı 2102 bin 48, Bartın’da ise 70 bin 555 oldu.

TÜİK verilerine göre Karabük’teki taşıtların 49 bin 55’ini otomobil, 10 bin 647’sini kamyonet, 3 bin 447’sini kamyon, 14 bin 420’sini motosiklet, bin 19’unu minibüs, 601’ini otobüs, 6 bin 903’ünü traktör ve 374’ünü özel amaçlı taşıtlar oluşturdu.

Bizi sosyal medyadan takip edin