BEŞİKTAŞ'TA GİOVANNİ KRİZİ VE TRANSFER HAREKETLİLİĞİ - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
67457effe13e3
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
26 Kasım, 2024 10:56 tarihinde yayınlandı
0
0

BEŞİKTAŞ’TA GİOVANNİ KRİZİ VE TRANSFER HAREKETLİLİĞİ

Beşiktaş’ta son günlerde gündem yoğun. Teknik Direktör Giovanni, kulüpten iki maçlık kredi talep etti. Giovanni, ayrılığı durumunda sezon ortasında başka bir takımda çalışma şansı bulamayacağını ve hak edişlerinin büyük bir kısmını alarak takımdan ayrılacağını ifade etti.

SERGEN YALÇIN GERİ DÖNER Mİ?
Sergen Yalçın’ın mevcut yönetimle çalışmak istemediğine dair çıkan iddialar yalanlandı. Yönetimin Yalçın ile herhangi bir iletişim kurmadığı belirtilirken, Yalçın’a teklif yapılması durumunda ertesi gün takımın başına geçebileceği öne sürüldü.

TRANSFER KOMİTESİNDE KÖKLÜ DEĞİŞİKLİKLER
Başkan Hasan Arat, Scout ekibinden, Muci, Musrati ve Joao Mario transferlerine dair olumlu raporların gerekçesi için yazılı savunma istedi. Ocak transfer dönemi öncesinde transfer komitesinin tamamen yenilenmesi planlanıyor. Bu süreçte kadroda dört oyuncunun gönderilmesi ve yerine beş oyuncunun transfer edilmesi gündemde.

YÖNETİMİN DEVAMI VE TARAFTAR HAMLELERİ
Başkan Arat, istifa gibi bir düşüncenin söz konusu olmadığını, kendisi ve ekibiyle seçime kadar görevine devam edeceğini belirtti. Taraftar ile bağları güçlendirmek adına bilet fiyatlarında ciddi bir indirim yapılması ve birkaç farklı hamle daha planlanıyor.

TEKNİK EKİP VE KADRODA GERGİNLİK
Giovanni’nin çalışma stilinden memnun olmayan Paulista ve Gedson Fernandes , bu durumla ilgili kulüp yöneticilerine şikayette bulundu. Yerli oyuncular ise kadro adaleti konusundaki şikayetlerini Samet Aybaba’ya iletti. Bu gelişmeler, Giovanni’nin pozisyonunu daha da tedirgin hale getirdi. Can Bozdoğan ve Salih Uçan ile ilgili yaşanacak gelişmelerin ise yakın zamanda gündemi daha da hareketlendireceği ifade ediliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonda kayip oral sengunun cesedi 85 kilometre uzakta rizede bulundu Olr9pQq9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da kayıp Oral Şengün’ün cesedi 85 kilometre uzakta Rize’de bulundu

Rize’nin Pazar ilçesi Güzelyalı Mahallesi kıyı şeridinde kayalıklar arasında bulunan erkek cesedinin, Trabzon’un Araklı ilçesinde 13 Nisan’dan bu yana kayıp olarak aranan Oral Şengün’e ait olduğu belirlendi.

Trabzon’un Araklı ilçesinde kaybolan Oral Şengün’den (27) uzun süre haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmalarında, emniyet birimlerince yapılan kamera incelemeleri ve teknik analizler sonucunda cep telefonu sinyalinin son olarak Konakönü mevkiinde tespit edildiği belirlenmişti. Bunun üzerine bölgede yürütülen çalışmalar genişletilerek sahil hattına kaydırılmış, aramalara jandarma, sahil güvenlik, AFAD ve dalgıç polis ekipleri ile drone destekli hava unsurları da katılmıştı.

Saha çalışmalarının sürdüğü süreçte Rize kıyılarında kayalıklar arasında bulunan ceset için yapılan incelemelerde kimlik tespiti netleşti. Adli tıp süreci ve resmi değerlendirmeler sonucunda bulunan kişinin Oral Şengün olduğu kesinleşti.

Şengün’ün kaybolduğu nokta ile cesedin bulunduğu kıyı şeridi arasında yaklaşık 85 kilometrelik mesafe olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Ölüm nedenine ilişkin kesin bulguların adli tıp raporuyla ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin