BEŞİKTAŞ'TA GİOVANNİ KRİZİ VE TRANSFER HAREKETLİLİĞİ - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
67457effe13e3
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
26 Kasım, 2024 10:56 tarihinde yayınlandı
0
0

BEŞİKTAŞ’TA GİOVANNİ KRİZİ VE TRANSFER HAREKETLİLİĞİ

Beşiktaş’ta son günlerde gündem yoğun. Teknik Direktör Giovanni, kulüpten iki maçlık kredi talep etti. Giovanni, ayrılığı durumunda sezon ortasında başka bir takımda çalışma şansı bulamayacağını ve hak edişlerinin büyük bir kısmını alarak takımdan ayrılacağını ifade etti.

SERGEN YALÇIN GERİ DÖNER Mİ?
Sergen Yalçın’ın mevcut yönetimle çalışmak istemediğine dair çıkan iddialar yalanlandı. Yönetimin Yalçın ile herhangi bir iletişim kurmadığı belirtilirken, Yalçın’a teklif yapılması durumunda ertesi gün takımın başına geçebileceği öne sürüldü.

TRANSFER KOMİTESİNDE KÖKLÜ DEĞİŞİKLİKLER
Başkan Hasan Arat, Scout ekibinden, Muci, Musrati ve Joao Mario transferlerine dair olumlu raporların gerekçesi için yazılı savunma istedi. Ocak transfer dönemi öncesinde transfer komitesinin tamamen yenilenmesi planlanıyor. Bu süreçte kadroda dört oyuncunun gönderilmesi ve yerine beş oyuncunun transfer edilmesi gündemde.

YÖNETİMİN DEVAMI VE TARAFTAR HAMLELERİ
Başkan Arat, istifa gibi bir düşüncenin söz konusu olmadığını, kendisi ve ekibiyle seçime kadar görevine devam edeceğini belirtti. Taraftar ile bağları güçlendirmek adına bilet fiyatlarında ciddi bir indirim yapılması ve birkaç farklı hamle daha planlanıyor.

TEKNİK EKİP VE KADRODA GERGİNLİK
Giovanni’nin çalışma stilinden memnun olmayan Paulista ve Gedson Fernandes , bu durumla ilgili kulüp yöneticilerine şikayette bulundu. Yerli oyuncular ise kadro adaleti konusundaki şikayetlerini Samet Aybaba’ya iletti. Bu gelişmeler, Giovanni’nin pozisyonunu daha da tedirgin hale getirdi. Can Bozdoğan ve Salih Uçan ile ilgili yaşanacak gelişmelerin ise yakın zamanda gündemi daha da hareketlendireceği ifade ediliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
otomobiller kafa kafaya carpisti 2 yarali FsZgf6Eu
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Otomobiller kafa kafaya çarpıştı; 2 yaralı

Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kaza, Kepez Mahallesi Dört Yol Ağzı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Ereğli istikametinden Zonguldak yönüne seyir halinde olan Emirhan B. yönetimindeki 67 LD 129 plakalı otomobil, kırmızı ışık ihlali yaparak kavşağa girdi. Bu sırada karşı yönden gelen Hakkı B. idaresindeki 67 UC 319 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta da büyük hasar meydana gelirken, sürücüler yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin