Reklam
Reklam

Beşiktaş Taraftarlarından Deprem Bölgesine Yardım

Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
12 Mart, 2025 11:37 tarihinde yayınlandı
0

81 İlde yardımlar toplandı Beşiktaş taraftar grubu Çarşı ve Goodfellas öncülüğünde yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Goodfellas, vefat eden kardeşleri Talha Enes Muslu’nun hayrına yapılan yardımları Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesi ve köylerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Grup, destek veren herkese teşekkür etti.

Siyah-beyazlı taraftarlar, deprem bölgesindeki çocukların yüzünü güldürmeye devam edeceklerini belirtti.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Bizi sosyal medyadan takip edin

ÇEDES Projesi Yıl Sonu etkinliği düzenlendi

CEDES Projesi Yil Sonu etkinligi duzenlendi
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
15 Haziran, 2026 15:37 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te, Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı iş birliğinde yürütülen “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES)” Projesi kapsamında düzenlenen yıl sonu il programı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Karabük Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam eden etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, milli eğitim yöneticileri, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programın açılışında konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven ile İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, kurumlar arası iş birliğinin önemine vurgu yaparak ÇEDES Projesi’nin öğrencilerin millî ve manevi değerlerle yetişmesine sunduğu katkılara dikkat çekti.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş konuşmasında, çevresine duyarlı ve değerlerine sahip çıkan bireyler yetiştirmenin önemine değinerek, projenin başarıyla yürütülmesinde emeği geçen yönetici, öğretmen ve paydaş kurum temsilcilerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven tarafından yıl boyunca gerçekleştirilen çalışmaların yer aldığı serginin açılış kurdelesi kesildi.

Karabük İl Müftülüğüne bağlı ilahi grubunun seslendirdiği eserler eşliğinde sergi alanını gezen protokol üyeleri ve davetliler, öğrenciler tarafından hazırlanan stantları ziyaret ederek yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı. Katılımcılar ayrıca çeşitli etkinliklere iştirak etti.

Program kapsamında öğrencilerin çevre bilinci, yardımlaşma, paylaşma, milli ve manevi değerler ile sosyal sorumluluk alanlarında gerçekleştirdiği çalışmalar büyük beğeni topladı. Etkinlik, öğrencilerin yıl boyunca ortaya koyduğu çalışmaların sergilenmesi ve paydaş kurumların iş birliğinin güçlendirilmesi açısından önemli bir buluşma oldu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin