Reklam
Reklam
678e2deb10fc3
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
20 Ocak, 2025 14:06 tarihinde yayınlandı
0

Beşiktaş Taraftarından Başkan Serdal Adalı’ya Açık Mektup

GOODFELLAS GRUBUNDAN BAŞKAN SERDAL ADALI’YA AÇIK MEKTUP

Beşiktaş JK’nin 36. Başkanı Serdal Adalı’ya hitaben Goodfellas taraftar grubu tarafından kaleme alınan açık mektup, Tüpraş Stadyumu’ndaki deplasman tribünü ve yayıncı kuruluş mikrofonlarının konumuna ilişkin sorunları gündeme taşıdı. Grup, bu konudaki sıkıntıların çözülmesi için çağrıda bulundu.

Mektupta, Başkan Serdal Adalı’ya yeni görevi dolayısıyla tebrik ve başarı dilekleri iletilirken, deplasman tribününün mevcut konumunun Beşiktaş tribün kültürüne zarar verdiği ifade edildi. Yayıncı kuruluş mikrofonlarının deplasman tribününe yakın olmasının ses avantajı sağladığı belirtilerek, bu durumun Beşiktaş taraftarlarının emeklerini gölgelediği vurgulandı.

“YAYINCI KURULUŞUN MİKROFONLARI TAŞINMALI”

Goodfellas grubu, İl Güvenlik Kurulu’nun kararı nedeniyle deplasman tribününün yerinin değiştirilemeyeceğinin bilindiğini ancak yayıncı kuruluş mikrofonlarının stat içerisinde farklı bir konuma alınmasının bir zorunluluk olduğunu belirtti. Mikrofonların kapalı tribünde yer alan localara ya da eski açık-numaralı tribün arasına taşınmasını talep etti.

“TRİBÜN KÜLTÜRÜNE SAHİP ÇIKILMALI”

Mektupta, Beşiktaş tribünlerinin özverili desteklerinin televizyonda yeterince duyulmadığı, buna karşın deplasman tribününden gelen seslerin öne çıktığına dikkat çekildi. Bu durumun Beşiktaş taraftarlarını rahatsız ettiği vurgulanarak, Başkan Serdal Adalı’dan gerekli adımları atması istendi.

Taraftar grubu, Başkan Serdal Adalı’nın uygun görmesi halinde bu konuyla ilgili detaylı bir görüşme yapmak istediklerini ve çözüm için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ineboluda ciftcilere 124 bin adet sebze fidesi dagitildi OMEgwlCE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

İnebolu’da çiftçilere 124 bin adet sebze fidesi dağıtıldı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde çiftçilere 124 bin 880 adet sebze fidesi dağıtıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen “Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi” çerçevesinde İnebolu ilçesinde çiftçilere 70 bin 350 adet domates, 45 bin 570 adet biber, 8 bin 960 adet salatalık olmak üzere toplam 124 bin 880 adet fide dağıtıldı.

İnebolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen fide dağıtım törenine İnebolu Kaymakamı Necdet Uçar, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç ile çiftçiler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Uçar, 2026 yılı itibarıyla ilçede bin 473 çiftçinin Çiftçi Kayıt Sistemine dahil olduğunu ve fındık üretimi, örtü altı sebzecilik, arıcılık ve hayvancılık alanlarında ilçenin güçlü bir üretim kapasitesine sahip olduğunu vurguladı. Devletin tüm kurumlarının üreticilere verdiği desteklerin artarak sürdüğünü belirten Uçar, 2025 yılında çiftçilere 16,5 milyon TL destekleme ödemesi yapıldığını ve farklı projeler kapsamında binlerce fide ve sera desteği sağlandığını kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin