Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçı için kente geldi.
Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, Trabzon’a geldi. Özel uçak ile Trabzon Havalimanı’na gelen Beşiktaş kafilesi, polis kordonu altında dış hatlar gelen yolcu salonundan çıkış yaptı. Siyah-beyazlı kafile daha sonra otobüsle konaklayacakları otele hareket etti. Beşiktaş güvenlik önlemleri altında ulaştığı otelde kampa girerken, siyah-beyazlıların Portekizli yeni oyuncusu Joao Mario da kafilede yer aldı.


Beşiktaş kafilesi, Trabzon’a iniş yaptı
SAFRANBOLU BELEDİYESİNDE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ
Safranbolu Belediyesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşma programı gerçekleştirildi.
Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, bayram öncesi son mesai gününde belediye personeliyle bir araya gelerek çalışanların ve ailelerinin bayramını kutladı. Belediye hizmet binasında düzenlenen programa Belediye Başkan Yardımcıları Taner Timar, Kemal Akgül ve Kurtuluş Çavuş ile birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.
Programda konuşan Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu’nun gelişimi ve güzelleşmesi için gece gündüz demeden fedakarca çalışan tüm personele teşekkür etti.
Köse, bayramlaşma merasiminde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:
“Kurban Bayramı’nı karşılamaya hazırlanırken, kentimiz için emek veren mesai arkadaşlarımızla bayramlaşma programında bir araya geldik. Safranbolu’muza değer katan çalışma arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ediyor; kendilerine ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir Kurban Bayramı diliyoruz.”
Başkan Köse ve başkan yardımcıları, belediye personeliyle tek tek tokalaşarak bayramlaştı. Program, iyi dileklerin sunulması ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

