Reklam
Reklam

Beşiktaş kafilesi Rize’de

besiktas kafilesi rizede Ul6PBMvB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ocak, 2025 04:15 tarihinde yayınlandı
0

Beşiktaş, Muhteşem Lig’de yarın oynayacağı Çaykur Rizespor maçı için Rize’ye geldi.

Trendyol Harika Lig’in 17. hafta erteleme maçında Çaykur Rizespor, yarın saat 20.00’de Beşiktaş’ı konuk edecek. Beşiktaş kafilesi karşılaşma öncesi Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla Rize’ye geldi. Beşiktaş taraftarları kafileyi Rize’de coşku ile karşıladı. Siyah-beyazlılar akabinde kalacakları otele hareket etti.

Beşiktaş’ın Kulüp Başkanı Serdar Adalı havalimanında yaptığı açıklamada galibiyet ile dönmek istediklerini lisana getirerek, “İlk maçımız, birinci galibiyet. İnşallah galibiyet ile döneceğiz” sözlerini kullandı. Gazetecilerin kendisine Sergen Yalçın’ın Beşiktaş Teknik Yöneticiliği sürecinin çok konuşulduğunu sorması üzerine ise Adalı “Hocamız başımızda. Gerektiği vakit onun bilgisini veririm” formunda yanıt verdi.

Ligde 45. randevu

İki kadro bugüne kadar Muhteşem Lig’de 44 kere karşılaştı. Bu müsabakalarda yeşil-mavili grup 7 karşılaşmayı kazanırken, siyah-beyazlılar 29 sefer galip geldi. 8 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Rizespor, Beşiktaş’ın kalesine 43 gol atarken, kalesinde ise 91 gol gördü.

Beşiktaş, Rize’ye 2 maçtır yeniliklerle geliyor

9 Kasım 2024’te Rize’de oynanan 16. hafta erteleme maçında Beşiktaş’ın o gün anlaştığı Teknik Yönetici Fernando Santos maçı tribünden izlemişti. Müsabakada Beşiktaş’ın başında tekrar Serdar Topraktepe misyon yapmış müsabaka 4-0 Beşiktaş üstünlüğü ile tamamlanmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Lastiği patlayan tır, önce su kanalına sonra refüje çarptı: 1 yaralı

lastigi patlayan tir once su kanalina sonra refuje carpti 1 yarali 8kBOZHCi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da lastiği patlayan maden yüklü tırın önce su kanalına ardından da refüje çarpması sonucunda meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

Kaza, Budamış Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.C. idaresindeki 34 ETP 388 plakalı MAN marka tır, lastiğinin patlaması sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan su kanalına çarptı. Savrulan tır refüjde refüje çarparak durabildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin