Reklam
Reklam
besiktas kafilesi rizede Ul6PBMvB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ocak, 2025 04:15 tarihinde yayınlandı
0

Beşiktaş kafilesi Rize’de

Beşiktaş, Muhteşem Lig’de yarın oynayacağı Çaykur Rizespor maçı için Rize’ye geldi.

Trendyol Harika Lig’in 17. hafta erteleme maçında Çaykur Rizespor, yarın saat 20.00’de Beşiktaş’ı konuk edecek. Beşiktaş kafilesi karşılaşma öncesi Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla Rize’ye geldi. Beşiktaş taraftarları kafileyi Rize’de coşku ile karşıladı. Siyah-beyazlılar akabinde kalacakları otele hareket etti.

Beşiktaş’ın Kulüp Başkanı Serdar Adalı havalimanında yaptığı açıklamada galibiyet ile dönmek istediklerini lisana getirerek, “İlk maçımız, birinci galibiyet. İnşallah galibiyet ile döneceğiz” sözlerini kullandı. Gazetecilerin kendisine Sergen Yalçın’ın Beşiktaş Teknik Yöneticiliği sürecinin çok konuşulduğunu sorması üzerine ise Adalı “Hocamız başımızda. Gerektiği vakit onun bilgisini veririm” formunda yanıt verdi.

Ligde 45. randevu

İki kadro bugüne kadar Muhteşem Lig’de 44 kere karşılaştı. Bu müsabakalarda yeşil-mavili grup 7 karşılaşmayı kazanırken, siyah-beyazlılar 29 sefer galip geldi. 8 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Rizespor, Beşiktaş’ın kalesine 43 gol atarken, kalesinde ise 91 gol gördü.

Beşiktaş, Rize’ye 2 maçtır yeniliklerle geliyor

9 Kasım 2024’te Rize’de oynanan 16. hafta erteleme maçında Beşiktaş’ın o gün anlaştığı Teknik Yönetici Fernando Santos maçı tribünden izlemişti. Müsabakada Beşiktaş’ın başında tekrar Serdar Topraktepe misyon yapmış müsabaka 4-0 Beşiktaş üstünlüğü ile tamamlanmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kiraz toplamak icin ciktigi agactan dustu dwAac7uW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Kiraz toplamak için çıktığı ağaçtan düştü

Rize’nin Pazar ilçesinde kiraz toplamak için çıktığı ağaçtan dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen bir kişi yaralandı.

Olay Pazar ilçesine bağlı Hisarlı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kiraz toplamak amacıyla ağaca çıkan Tayfun Tafralı, bir anlık dikkatsizlik sonucu dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten yere düştü. Tafralı’nın düştüğünü gören yakınları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı genç, engebeli arazide sağlık ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabasıyla sedyeyle taşınarak hazır bekletilen ambulansa ulaştırıldı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Kaçkar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Tayfun Tafralı, buradaki ilk müdahalesinin ardından Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin