Beşiktaş kafilesi Rize’de - Karabük Haber Postası
besiktas kafilesi rizede Ul6PBMvB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ocak, 2025 04:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Beşiktaş kafilesi Rize’de

Beşiktaş, Muhteşem Lig’de yarın oynayacağı Çaykur Rizespor maçı için Rize’ye geldi.

Trendyol Harika Lig’in 17. hafta erteleme maçında Çaykur Rizespor, yarın saat 20.00’de Beşiktaş’ı konuk edecek. Beşiktaş kafilesi karşılaşma öncesi Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla Rize’ye geldi. Beşiktaş taraftarları kafileyi Rize’de coşku ile karşıladı. Siyah-beyazlılar akabinde kalacakları otele hareket etti.

Beşiktaş’ın Kulüp Başkanı Serdar Adalı havalimanında yaptığı açıklamada galibiyet ile dönmek istediklerini lisana getirerek, “İlk maçımız, birinci galibiyet. İnşallah galibiyet ile döneceğiz” sözlerini kullandı. Gazetecilerin kendisine Sergen Yalçın’ın Beşiktaş Teknik Yöneticiliği sürecinin çok konuşulduğunu sorması üzerine ise Adalı “Hocamız başımızda. Gerektiği vakit onun bilgisini veririm” formunda yanıt verdi.

Ligde 45. randevu

İki kadro bugüne kadar Muhteşem Lig’de 44 kere karşılaştı. Bu müsabakalarda yeşil-mavili grup 7 karşılaşmayı kazanırken, siyah-beyazlılar 29 sefer galip geldi. 8 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Rizespor, Beşiktaş’ın kalesine 43 gol atarken, kalesinde ise 91 gol gördü.

Beşiktaş, Rize’ye 2 maçtır yeniliklerle geliyor

9 Kasım 2024’te Rize’de oynanan 16. hafta erteleme maçında Beşiktaş’ın o gün anlaştığı Teknik Yönetici Fernando Santos maçı tribünden izlemişti. Müsabakada Beşiktaş’ın başında tekrar Serdar Topraktepe misyon yapmış müsabaka 4-0 Beşiktaş üstünlüğü ile tamamlanmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
dikkat dagitan ortama ragmen dikkat cekmeyi basardilar CWuqJHIv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Dikkat dağıtan ortama rağmen dikkat çekmeyi başardılar

Bartın’da kent meydanında gerçekleşen sessiz kitap okuma etkinliğine katılanlar, çevredeki ses ve gürültüye rağmen pür dikkat kitap okuyarak, dikkat çekmeyi başardı.

Kültür ve Turizm bakanlığı organizesiyle ve 62. Kütüphane Haftası nedeniyle 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleşen sessiz kitap okuma etkinliği, Bartın Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi. İl Halk Kütüphanesi girişimiyle düzenlenen etkinliğe kütüphaneciler, öğrenciler, izciler, gençlik liderleri ve vatandaşlar katıldı. Katılımcılar meydandaki, oynayan çocukların sesi, lunaparktaki çarpışan araç ve salıncakların gürültülerine rağmen 30 dakika boyunca kitap okudu. Dikkat dağıtan ortama rağmen pür dikkat, kitaplarını okuyan grup, alandan geçen bazı insanların dikkatini çekmeyi başardı. Kitap okuyanları gören vatandaşlardan kimisi dikkatle kitap okuyanlara bakarken, kimileri ise cep telefonu ile etkinliği görüntüledi. Bazıları ise alanda bulunan gezici kütüphaneden bir kitap alarak, grubun arasına karıştı.

Etkinlik hakkında bilgi veren İl Halk Kütüphanesi Müdürü Tülay Erduran, ’’Tüm Türkiye genelinde 62. Kütüphane Haftası nedeniyle eş güdümlü olarak Sessiz Kitap Okuma etkinliği düzenlendi. Bartın Halk Kütüphanesi olarak kitap okuma etkinliğini, Bartın Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün destekleriyle Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirdik. Tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Meydanda 30 dakika boyunca sessizce kitap okuyan grup, etkinlik sonunda sessizce alandan ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin