Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2024 10:43 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst’a emanet

Beşiktaş, yeni sezonda Giovanni van Bronckhorst önderliğinde sahaya çıkacak. Hollandalı teknik adamın yardımcılıklarını, Serdar Topraktepe ve Jean Paul van Gastel yapacak.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, teknik direktörlük görevine Hollandalı çalıştırıcı Giovanni van Bronckhorst’un getirildiğini duyurdu. Siyah-beyazlılar, bir yılı opsiyonlu 2+1 yıllık sözleşme imzaladığı van Bronckhorst’un yardımcılıklarını Serdar Topraktepe ve Jean Paul van Gastel’in yapacağını bildirdi. Teknik direktörlük kariyerinde 6 kupaya sahip Feyenoord U-21 Takımı’nda teknik direktörlüğe başlayan Giovanni van Bronckhorst, A takımda yardımcı antrenörlük tecrübesi yaşadıktan sonra Mayıs 2015’te Hollanda ekibinin başına geçti. Sahada genellikle 4-3-3 dizilişini tercih eden 49 yaşındaki teknik adam, Feyenoord’un başında 176 maça çıktı ve 1.99’luk puan ortalaması tutturdu. 2019 yılında görevinden ayrılan Hollandalı teknik direktör, 2020 yılında Çin’in Guangzhou City takımı ile anlaştı fakat sadece 23 maçta takımın başında bulundu. Son olarak futbolculuk kariyerinde de formasını giydiği İskoçya ekibi Rangers ile anlaşan van Branckhorst, 68 maçta 2.01 puan ortalaması yaptı. Van Bronckhorst, teknik direktörlük kariyeri boyunca bir kez Hollanda Ligi şampiyonluğu, 2 kez Hollanda Kupası, 2 kez Hollanda Süper Kupa, 1 kez de İskoçya Kupası şampiyonlukları elde etti. Hollandalı, Rangers’ı 2021-22 sezonunda UEFA Avrupa Ligi finaline taşımayı başardı. Giovanni van Bronckhorst, Kasım 2022’den itibaren takım çalıştırmıyor. Milli formayı 106 kez giydi Kariyerine orta saha oyuncusu olarak başlayan Giovanni van Bronckhorst, ilerleyen dönemlerde oynadığı takımlarda sol bek olarak da görev yaptı. Van Bronckhorst, Rotterdam alt yapısında başladığı kariyeri boyunca sırasıyla Feyenoord, Waalwijk, Rangers, Arsenal ve Barcelona kulüplerinde oynadı. 106 kez milli formayı giyen Endonezya asıllı Hollandalı, milli takımda 6 gol kaydetti. Giovanni van Bronckhorst, Temmuz 2010’da futbolculuk kariyerini sonlandırdı.
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mart, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çorum’da 1 kişi öldürüp, 4 kişiyi yaralayan şahıs yakalandı

Çorum’da 1 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı silahlı taarruzun faili polis grupları tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Olay, dün akşam saatlerinde Ulukavak Mahallesi Fatih Caddesi Damat Şükrü Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, kahvehaneye gelen H.C.S., husumetlisi olan bir şahsa silahla ateş açtı. Şahsın silahından çıkan kurşunlar kahvehanede bulunan S.K. (56), Barış Can Özel, İ.Y., O.Z. (23) ve Ş.M.S.’ye (58) isabet etti. Vurulan 5 kişi yaralanırken, H.C.S. olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen sıhhat takımları tarafından birinci müdahaleleri yapılan S.K., Barış Can Özel ve İ.Y. Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, O.Z. ve Ş.M.S. ise kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Barış Can Özel kurtarılamayarak hayatını kaybetti. S.K.’nin ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.
Yaşanan olayın akabinde kaçan H.C.S.’nin yakalanması için Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü takımları tarafından çalışma başlatıldı. Gruplar tarafından yürütülen çalışma sonucunda, H.C.S., 24 saat geçmeden yakayı ele vererek gözaltına alındı. Sıhhat denetimlerinin akabinde Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen şahsın süreçlerinin devam ettiği öğrenildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.