blank
Berkay Doğan tarafından
05 Temmuz, 2025 12:31 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Beşbinevler’deki Futbol Sahası Yenileniyor

Karabük’ün 5000 Evler Mahallesi’nde yer alan sentetik yüzeyli futbol sahasında zemin yenileme çalışmaları aralıksız sürüyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışmalarda eski zemin tamamen kaldırılırken, yerine yeni nesil sentetik çim seriliyor.

Sporcu sağlığını ve saha verimliliğini artırma amacıyla başlatılan yenileme süreci, mahalledeki genç sporcular tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Sahadaki çalışmaları yerinde takip eden Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan ile birlikte teknik ekipten bilgi aldı. Güven, gençlerin daha iyi şartlarda spor yapabilmesi için tesislerin bakımına önem verdiklerini söyledi.

Yenileme sonrası saha, antrenmanların yanı sıra müsabaka ve çeşitli spor organizasyonlarında daha etkin şekilde kullanılacak. İl Müdürlüğü, yapılan altyapı yatırımları sayesinde Karabük’te spor kültürünün daha da gelişmesini ve genç yeteneklerin önünün açılmasını hedefliyor.

İl Müdürü Güven, saha yenileme çalışmalarına katkı sağlayan tüm kişi ve kurumlara teşekkür ederek, bu tür yatırımların Karabük gençliği için çok değerli olduğunu vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Temmuz, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te dolandırdı, Kastamonu’da paraları yurtdışına göndermeye çalışırken yakalandı

Karabük’ün Eflani ilçesinde ağına düşürdüğü vatandaşı dolandıran şahıs, Kastamonu’da polis grupları tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Karabük’ün Eflani ilçesinde ağına düşürdüğü bir vatandaşı dolandıran şahıs, daha sonra kaçarak kayıplara karıştı. Şahsın Kastamonu’ya geldiğinin tespit edilmesi üzerine Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü gruplarınca kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Yapılan kamera ve saha çalışmaları sonucunda kuşkulu İ.S., şahıs dolandırıcılıktan elde edilen paraları yurt dışına göndermek isterken yakalandı. Kuşkulu şahsın üzerinde yapılan aramada 160 bin 320 TL para ve bir ölçü altın ele geçirildi.
Şüpheli İ.S., emniyetteki süreçlerinin akabinde, Karabük Vilayet Jandarma Komutanlığı takımlarına teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.