Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Ocak, 2024 12:56 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Berkan Kutlu, Galatasaray’a döndü

Galatasaray, İtalyan ekibi Genoa’da kiralık olarak oynayan orta saha oyuncusu Berkan Kutlu’nun takıma döndüğünü açıkladı.

Sarı-kırmızılıların sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, ’Yuvana hoş geldin Berkan Kutlu’ denildi. Kutlu, sezon başında 250 bin Euro geçici transfer bedeli ve 5 milyon Euro da satın alma opsiyonuyla Genoa’ya kiralık olarak gitmişti. 25 yaşındaki futbolcu, Serie A’da 6, İtalya Kupası’nda 2 olmak üzere toplam 8 resmi karşılaşmada görev aldı. Berkan Kutlu, ayrıca sezon başında Galatasaray ile ise Süper Lig’de 2, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde 6 olmak üzere 8 müsabakada forma giymişti.(İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Mustafa Akgün tarafından
16 Mayıs, 2025 10:16 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Hemşireler ve Ebeler Haftası Coşkuyla Kutlandı

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Hemşireler ve Ebeler Haftası, düzenlenen etkinlikle coşkulu bir şekilde kutlandı.

Başhekim Doç. Dr. Erkan Doğan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Müyesser Demir ve Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Emine Elieyioğlu’nun öncülüğünde organize edilen program, çalışanların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Etkinlikte, bilgi, deneyim, özveri ve fedakârlıkla insan hayatına dokunan hemşire ve ebelerin sağlık sistemindeki önemi vurgulandı. Mesleğinde 40. yılını geride bırakan ve halen fedakârca görev yapan hemşirelere plaket takdim edilerek emeklerine teşekkür edildi.

Programa Karabük İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, Sağlık-Sen Karabük Şube Başkanı Yüksel Korkut, Türk Sağlık-Sen Karabük Şube Başkanı Bekir Poçan, Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Ak, Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Taylan Çebi ve Safranbolu Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Erkan Andaç da katıldı.

Kutlama etkinliği müzik dinletisi eşliğinde gerçekleştirilen hediye çekilişi, pasta kesimi ve hatıra fotoğrafı çekimleri ile sona erdi.

Başhekim Doç. Dr. Erkan Doğan, organizasyona katılan protokol üyelerine ve emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, sağlık çalışanlarının her zaman baş tacı olduğunu belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.