Reklam
Reklam
F 1 jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
15 Mayıs, 2024 12:16 tarihinde yayınlandı
0

Belgesel Film Festivalinin Finalistleri Belli Oldu

29 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında 25.si düzenlenecek olan, Türkiye’nin ve Dünya’nın sayılı festivalleri arasında yer alan Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali’nde 4 farklı kategoride 109 ülkeden 1448 belgesel film yarıştı. Ön jüri tarafından yapılan değerlendirmelerde 26 belgesel finale kaldı.

Uluslararası Uzun Metraj Belgesel Film Yarışması, Uluslararası Kısa Metraj Belgesel Film Yarışması, Kültürel Miras ve Korumacılık Temalı Ulusal Belgesel Film Yarışması ve Safranbolu Temalı Belgesel Film Yapım Destek Yarışması olarak belirlenen kategorilerde finale kalan 26 isim festival ön jürisi tarafından titizlikle seçildi.

Çeyrek asırlık Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali’nde Dünya’nın dört bir yanından yarışacak filmler;

UZUN METRAJ BELGESEL FİLM YARIŞMASI FİNALİST FİLMLER

Ağaçtan Umutlar / Haydar Demirtaş / Türkiye

Alone / Jafar Najafi / İran

Bir Gün, 365 Saat / Eylem Kaftan / Türkiye

Flanöz / Vahit Sarıtaş /Türkiye

Madelet / Nebil Özgentürk / Türkiye

Mostar’ın Çocukları / Halil Serhan Köse / Türkiye

Tanya, Summer, Winter / Aleksandr Avilov / Rusya

KISA METRAJ BELGESEL FİLM YARIŞMASI FİNALİST FİLMLER

How To Please / Elina Talvensaari / Finlandiya

İyi Ölüm / Hasan Ete / Türkiye

Karanlık Bölge / Fadime Kırmızı / Türkiye

Kuyaş’ın İplikleri / Tuğçe Talkan / Türkiye

Kökler / Ömer Güler / Türkiye

Shadow Of The King / Hadi Shariati / İran

Şenel / Uğurcan Özcan / Türkiye

KÜLTÜREL MİRAS VE KORUMACILIK TEMALI ULUSAL BELGESEL FİLM YARIŞMASI FİNALİST FİLMLER

Rodakis’i Ararken / Saim Kerem Soyyılmaz

Ada / Mahmut Taş

Deq / Furkan Aydın

Gezen Oğlak / Şenol Çöm

Muhafız / Mehmet Fatih Güden

reBuilding Palanga / Metin Çavuş

Sultanın Tacı / Yüksel Çilingir

BELGESEL FİLM YAPIM DESTEK YARIŞMASI FİNALİST PROJELER

Göğe Eren Boynuzlar / Özlem Erörs

Kültürün İzinde / Halil Şahin

Safranbolu’nun İzleri / Fidan Çaça

Sessiz Gezginler Safranbolu / Ahmet Hakan Kurt

Yabancı / Nesli Özalp

Bizi sosyal medyadan takip edin
doktorlar mangal senliginde bulustu viW5mSJL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Doktorlar mangal şenliğinde buluştu

Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin