blank
Ramazan Öztürk tarafından
04 Ekim, 2024 10:28 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Belen TOKİ’de Asfalt ve Peyzaj Düzenleme Çalışmaları Başladı

Karabük Belediyesi, Belen TOKİ Konutları’nda vatandaşların daha konforlu ve estetik bir çevrede yaşamaları amacıyla asfaltlama ve peyzaj düzenleme çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri tarafından titizlikle yürütülen çalışmalarla bölgenin altyapısı güçlendirilirken, çevre düzenlemeleriyle de estetik bir görünüm kazandırılması hedefleniyor. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Karabük’ümüzün her köşesinde vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla projelerimizi hayata geçiriyoruz. Belen TOKİ Konutları’ndaki asfalt ve peyzaj düzenleme çalışmalarımız, bu bölgemizi daha modern ve yaşanabilir bir hale getirmek için attığımız önemli bir adım. Amacımız, her mahallemizde, her sokakta halkımıza konforlu ve güvenli bir yaşam alanı sunmaktır" dedi. Başkan Çetinkaya, Karabük Belediyesi olarak bu tür iyileştirme ve güzelleştirme çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini belirterek, bölge sakinlerinin çalışmalar sırasında gösterdikleri sabır ve anlayış için de teşekkür etti.  Çetinkaya;  “Hemşehrilerimizin huzuru ve mutluluğu için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu çalışmalar tamamlandığında, Belen TOKİ sakinleri daha düzenli, estetik ve konforlu bir çevreye kavuşmuş olacaklar" diye konuştu.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Turistik ilçede fırtına tozu dumana kattı

Bartın’ın Amasra ilçesinde akşam saatlerinde başlayan fırtına, turistlere ve vatandaşlara sıkıntı anlar yaşattı. Turistler panikle sağa sola kaçıştı.
Fatih Sultan Mehmet Han’ın "Çeşm-i Cihan" olarak nitelendirdiği Bartın’ın Amasra ilçesinde akşam saatlerinde fırtına çıktı. Yaklaşık 30 dakika süren fırtına, tozu dumana kattı. Fırtına esnasında ise bölgedeki işletmeler ve ilçede gezen turistler güç anlar yaşadı. Rüzgarda yürümekte zorlanan turistler, toz bulutlarını görünce panikle sağa sola kaçıştı. Şiddetli fırtınada saksı, demir barikatlar, duba, çöp kutuları ve reklam tabeleları yıkılırken, kimileri yerde sürüklendi.
Fırtınaya denizde yakalanan çeşit tekneleri de, şiddetli rüzgar ve dev dalgalar nedeniyle rotalarını limana çevirdi. Vakit zaman küçük çaplı hortumlar da oluşurken, ilçeden ayrılmak isteyen turistlerin araçlarına yönelmesi ile otoparklarda uzun araç kuyruğu oluştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin