blank
Ramazan Öztürk tarafından
04 Ekim, 2024 10:28 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Belen TOKİ’de Asfalt ve Peyzaj Düzenleme Çalışmaları Başladı

Karabük Belediyesi, Belen TOKİ Konutları’nda vatandaşların daha konforlu ve estetik bir çevrede yaşamaları amacıyla asfaltlama ve peyzaj düzenleme çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri tarafından titizlikle yürütülen çalışmalarla bölgenin altyapısı güçlendirilirken, çevre düzenlemeleriyle de estetik bir görünüm kazandırılması hedefleniyor. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Karabük’ümüzün her köşesinde vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla projelerimizi hayata geçiriyoruz. Belen TOKİ Konutları’ndaki asfalt ve peyzaj düzenleme çalışmalarımız, bu bölgemizi daha modern ve yaşanabilir bir hale getirmek için attığımız önemli bir adım. Amacımız, her mahallemizde, her sokakta halkımıza konforlu ve güvenli bir yaşam alanı sunmaktır" dedi. Başkan Çetinkaya, Karabük Belediyesi olarak bu tür iyileştirme ve güzelleştirme çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini belirterek, bölge sakinlerinin çalışmalar sırasında gösterdikleri sabır ve anlayış için de teşekkür etti.  Çetinkaya;  “Hemşehrilerimizin huzuru ve mutluluğu için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu çalışmalar tamamlandığında, Belen TOKİ sakinleri daha düzenli, estetik ve konforlu bir çevreye kavuşmuş olacaklar" diye konuştu.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ocak, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Enişte 20 gün önce kendisini tüfekle yaralayan kayınbiraderini tüfekle vurdu

Samsun’da 2 çocuk babası bir kişi 20 gün önce kendisini tüfekle yaralayan kayınbiraderini tüfekle vurarak yaraladı.
Olay, Canik ilçesi Yavuz Selim Mahallesi Muhammet İkbal Caddesi’nde 20 gün önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.M. (24), bir kişiyle kavga ettiği sırada araya girerek kavgayı ayırmak isteyen eniştesi H.Y.’ye (25) tepki gösterdi. Bunun üzerine evine giderek tüfeğini alan B.M., yeniden olay yerine gelerek eniştesine ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalarla sol ayağından yaralanan H.Y., olay yerine çağrılan ambulansla Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayın ardından kaçan B.M., Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonucu Kuzey Yıldızı Mahallesi’nde suçta kullandığı tüfekle birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan B.M., 9 Ocak’ta Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren B.M., mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ancak B.M.’nin kendisini yine vuracağını duyan enişte H.Y., dün akşam Yavuzselim Mahallesi’nde karşılaştığı kendisini vuran kayınbiraderi B.M.’ye tüfekle ateş açtı. Bacaklarından yaralanan B.M., özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Enişte H.Y. ise Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen enişte mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin