Reklam
Reklam
66f66b670ce14 jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
27 Eylül, 2024 11:23 tarihinde yayınlandı
0

Belen İlk ve Ortaokulu’nun Yüzde 45’i Tamamlandı

Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş Merkez İlçe’de inşaatı devam eden 16 Derslikli Belen İlk ve Ortaokulu’nda incelemelerde bulundu.

Yüklenici firma yetkililerinden inşaatın son durumu hakkında bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, çalışmaların belirlenen takvim içerisinde bitirilmesini isteyerek kolaylıklar diledi.

Okul inşaatı kapsamında değerlendirmelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, “Okullarımızın en sağlam şekilde yapılmasını ve göz aydınlığı çocuklarımızın en güvenli binalarda eğitim alması olmazsa olmazımızdır. İl Yapım Programları kapsamında gerçekleştirilen Belen İlk ve Ortaokulu inşaatı hızla devam ediyor. İl Özel İdaremiz ile birlikte süreci aşama aşama yakından takip ediyoruz. Okul inşaatının fiziki gerçekleşme oranı yüzde 45’e ulaştı. Eğitim Kenti İlimize yakışır bir okul inşa ediyoruz. Bu çalışmalarda emeği olan, eğitim ve öğretimi güçlendirme gayesinde olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xcxc
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
19 Mayıs, 2026 12:53 tarihinde yayınlandı
0

Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nda Şampiyon Jandarma

Karabük’te 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası, oynanan final müsabakasıyla tamamlandı. Yenişehir Spor Salonu’nda gerçekleştirilen final karşılaşmasında Karabük İl Emniyet Müdürlüğü ile Karabük Jandarma Komutanlığı kozlarını paylaştı.

Heyecan dolu mücadeleyi 3-1 kazanan Karabük Jandarma Komutanlığı, turnuvanın şampiyonu oldu. Üçüncülüğü Türk Eğitim-İş elde ederken, İl Sağlık Müdürlüğü A Takımı dördüncü sırada yer aldı.

Final müsabakasını Karabük Valisi Oktay Çağatay da tribünden takip etti. Turnuva sonunda dereceye giren takımlara ödüllerini Karabük Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, Karabük İl Emniyet Müdürü Ahmet Canver, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan ve Voleybol İl Temsilcisi Sezgin Sayın takdim etti.

Dostluk ve centilmenlik içerisinde geçen turnuva, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin