Reklam
Reklam
66f66b670ce14 jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
27 Eylül, 2024 11:23 tarihinde yayınlandı
0

Belen İlk ve Ortaokulu’nun Yüzde 45’i Tamamlandı

Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş Merkez İlçe’de inşaatı devam eden 16 Derslikli Belen İlk ve Ortaokulu’nda incelemelerde bulundu.

Yüklenici firma yetkililerinden inşaatın son durumu hakkında bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, çalışmaların belirlenen takvim içerisinde bitirilmesini isteyerek kolaylıklar diledi.

Okul inşaatı kapsamında değerlendirmelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, “Okullarımızın en sağlam şekilde yapılmasını ve göz aydınlığı çocuklarımızın en güvenli binalarda eğitim alması olmazsa olmazımızdır. İl Yapım Programları kapsamında gerçekleştirilen Belen İlk ve Ortaokulu inşaatı hızla devam ediyor. İl Özel İdaremiz ile birlikte süreci aşama aşama yakından takip ediyoruz. Okul inşaatının fiziki gerçekleşme oranı yüzde 45’e ulaştı. Eğitim Kenti İlimize yakışır bir okul inşa ediyoruz. Bu çalışmalarda emeği olan, eğitim ve öğretimi güçlendirme gayesinde olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
c 1
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
11 Mayıs, 2026 14:57 tarihinde yayınlandı
0

Briç turnuvası Türkiye’nin dört bir yanından sporcuları ağırladı

Safranbolu Belediyesinin ev sahipliğinde, Türkiye Briç Federasyonu tarafından düzenlenen “Altın Safran Briç Turnuvası,” Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcuların katılımıyla tamamlandı.

Safranbolu’da ilk kez gerçekleştirilen ve 9-10 Mayıs tarihlerinde Erdoğan Caymaz Yeni Nesil Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen turnuva, yaklaşık 250 sporcuyu bir araya getirdi. Zekâ, strateji ve konsantrasyonun ön plana çıktığı müsabakalarda sporcular, Safranbolu Belediyesinin konuğu olarak iki gün boyunca kıyasıya mücadele etti.

Organizasyonun ilk gününde Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı Taner Timar ve Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Esat Murat Molva, turnuva salonunu ziyaret ederek sporcularla bir araya geldi. Safranbolu Briç Kulübü koordinasyonunda ve belediyenin destekleriyle yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen heyet, yarışmacılara başarı dileklerini ileterek organizasyonun heyecanına ortak oldu.

Safranbolu Belediyesinin ev sahipliği yaptığı bu prestijli turnuva, kentin spor turizmine ve sosyal hayatına katkı sağlayan önemli bir organizasyon olarak kayıtlara geçti. Türkiye’nin farklı illerinden gelen sporcuların katılımıyla düzenlenen turnuva, 10 Mayıs akşamı gerçekleştirilen final müsabakalarının ardından sona erdi.

ZekA oyunlarına ilgi duyan çok sayıda vatandaşın da takip ettiği organizasyon, Safranbolu Belediyesinin organizasyon başarısıyla birlikte ödül töreninin ardından tamamlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin