Reklam
Reklam

Belediyenin Duyuruları Cep Telefonundan Takip Edilebilecek

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Ağustos, 2023 13:09 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediyesi, cep telefonlarına indirilebilen cepte anons sistemi uygulaması ile artık tüm duyuruları Safranbolulu vatandaşların cep telefonlarına taşıdı. Vefat, kayıp, su kesintisi, elektrik kesintisi, etkinlik, meteoroloji, hizmet ve genel duyurular cepte anons uygulaması ile cep telefonlarından takip edilebilecek.

Safranbolu Belediyesi, Safranbolu halkına yapılacak tüm duyuruları cep telefonlarından takip edebilme olanağı sağladı. Safranbolulu vatandaşlar artık Belediye tarafından yapılan tüm duyurulara bu sistem üzerinden ulaşabilecek. Android ve İOS işletim sistemine sahip tüm cep telefonlarına indirilebilen cepte anons uygulaması ile Safranbolulular Belediye tarafından yapılan tüm duyurulara anında ve 7 gün 24 saat ulaşabilecek. Cepte anons sistemi içerisinde vefat, kayıp, su kesintisi, elektrik kesintisi, etkinlik, meteoroloji, hizmet ve genel duyurular yer aldı.

Cepte anons uygulamasını telefonlarına indiren vatandaşlar uygulamaya giriş yaparak Safranbolu Belediyesi’ni seçtikten sonra yapılan duyurulara sesli ve yazılı şekilde erişebilecek. Cepte anons uygulaması aynı zamanda hayat kurtaran bir uygulama olarak da ön plana çıkıyor. İçerisinde yer alan acil durum siren sesi ile olası bir depremde göçük altında kalan ya da herhangi bir afet durumunda zor durumda olan vatandaşlara ulaşmakta ekiplere kolaylık sağlayacak. (Haber Merkezi)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Lastiği patlayan tır, önce su kanalına sonra refüje çarptı: 1 yaralı

lastigi patlayan tir once su kanalina sonra refuje carpti 1 yarali 8kBOZHCi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da lastiği patlayan maden yüklü tırın önce su kanalına ardından da refüje çarpması sonucunda meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

Kaza, Budamış Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.C. idaresindeki 34 ETP 388 plakalı MAN marka tır, lastiğinin patlaması sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan su kanalına çarptı. Savrulan tır refüjde refüje çarparak durabildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin