Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Eylül, 2018 14:17 tarihinde yayınlandı
0

Belediyeden Yaşlılara Evde Bakım Hizmeti

Belediye Başkanı Rafet Vergili kuracakları bir ekiple Mahallelerde bakıma muhtaç olan yaşlıların evlerinde aylık bakımları yapılacağını ve bunu da bir ay içinde faaliyete geçireceklerini söyledi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, yaşlı vatandaşları sevindirecek bir uygulamanın startını vermeye hazırlandıklarını söyledi. Bu uygulama ile Mahallelerde bakıma muhtaç olan yaşlıların evlerinde aylık bakımlarının yapılacağını ifade eden Belediye Başkanı Rafet Vergili;

“İkinci bir ekip daha kuracağız. Mahallelerde bakıma muhtaç olan yaşlıların evlerinde aylık bakımları yapılmak üzere Yeni bir ekip kuruyoruz. Bunu da bir ay içerisinde faaliyete geçireceğiz. Böylece yaşlılarımıza daha iyi hizmet etmiş olacağız. Yardıma muhtaç ve çok mağdur olan kişiler varsa biz bu kişilerin ihtiyaçlarını belediyeden karşılarız” dedi.

“2009 SENESİNDEN ÖNCE KARABÜK’TE BANA BANYO YAPMAK NASİP OLMADI”

Bir şehirde yeri geldiği zaman suyun da kesilebileceğini, yolun da bozulabileceğini ifade eden Belediye Başkanı Rafet Vergili; Kentsel dönüşüm gibi projeler büyük projelerdir. Kentsel dönüşüm ile ilgili çarşamba pazarı bölgesinde proje devam ediyor. Soğuksu mahallesindeki kentsel dönüşüm projesi de devam edecektir. Adatepe mahallesi ise bu işi kendisi halletmeye çalışıyor. Dere yatakları ile ilgili devlet su işleri ile konuşup o problemi de çözeriz. Park, İstinat duvarı ve kanalizasyon gibi konular bizim işimiz. Bu konuları hızlı bir şekilde çözeriz. Fakat bir şehirde yeri geldiği zaman suda kesilecek, yolda bozulacaktır. Bunların hepsi bir şekilde çözülür. Ama 24 saat ya da 48 saat bir su kesintisini biz de kabul etmiyoruz. Fakat bir yerde su arızası olduğu zaman 5-6 saat su kesintileri yaşanabilir. Bizler su kesintilerine minimuma indirebilmek için her türlü çalışmayı yapıyoruz. Şu anda elektrik kesildiği zaman su depolarında herhangi bir problem olup su kesintisi yaşanmaması için Jeneratör ihalesine çıkıyoruz. 2009 senesinden önce Karabük’te bana banyo yapmak nasip olmadı. 2009 senesinden önce hiçbir hafta sonu suyun aktığını bilmiyorum. Biz en büyük su arızalarında bile su kesintisini 6-7 saatten fazla yapmamaya çalışıyoruz. Çözülemeyecek bir durum olduğunda işin başına bizzat ben kendim de gidiyorum. Mahallelerdeki problemleri o kadar azaltmışız ki başka bir şehirden muhtar arkadaşlarımız burada olsalar bizim burada konuştuğumuz problemlere gülerler” diye konuştu.

“BİZİM GÖREV SÜREMİZ İZİN BİTMESİNE 6 AY GİBİ BİR SÜRE KALDI”

“Bizim görev süremiz izin bitmesine 6 ay gibi bir süre kaldı” diyen Başkan Vergili; “ Bu 6 aylık sürede de hep birlikte çalışarak Karabüklüleri mutlu etmeye uğraşalım. Bizim şu anda önümüzde çok ciddi programlarımız var. Yılsonuna kadar bu programları bitirmek için çalışıyoruz. Spor vadisi, düğün salonu, emekliler evi ve size verilen sözlerin hepsini bitirmek için çalışacağız. Mahallelere en iyi şekilde hizmet verebilmek için bütün sosyal yaşam merkezlerini hareketlendireceğiz. Okuryazar problemi olan 1 kişi dahi olsa sınıf açtıracağız. Yaşlı ise evinden arabayla alıp sosyal yaşam merkezlerine öyle getireceğiz. Bunların hepsi bir hizmettir. Bir insanın okuryazar olması bizim yolumuzdan, suyumuzdan daha önemli ve daha kıymetli bir iştir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonsporda yeni sezon zirvesi VQDFwSmQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Trabzonspor’da yeni sezon zirvesi

Trabzonspor’da yeni sezon öncesi planlama çalışmaları kapsamında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Bordo-mavili kulübün yöneticileri ile teknik heyeti, İstanbul’da bir araya gelerek geride kalan sezonu ve yeni döneme ilişkin yol haritasını masaya yatırdı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Asbaşkan Zeyyat Kafkas, Başkan Yardımcısı İbrahim Şahinkaya, Takım Menajeri Emrah Tok ve Teknik Direktör Fatih Tekke’nin katılımıyla İstanbul’da düzenlenen değerlendirme toplantısında, kulübün sportif ve mali gündemine ilişkin önemli konular görüşüldü.

Geçen sezon ve transfer çalışmaları değerlendirildi

Toplantıda, geride kalan sezonun genel değerlendirmesi yapılırken, devam eden transfer çalışmaları ve mevcut kadro planlaması da ele alındı. Yönetim ve teknik heyet, yeni sezon öncesinde takımın ihtiyaçları doğrultusunda yürütülen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Bütçe, mali yapı ve akademi gündemdeydi

Görüşmede kulübün bütçe planlaması ve mali konuların yanı sıra akademi yapılanmasına ilişkin başlıklar da değerlendirildi. Trabzonspor’un sürdürülebilir başarı hedefi doğrultusunda altyapı organizasyonunun geliştirilmesine yönelik çalışmalar masaya yatırıldı.

Avrupa hedefleri konuşuldu

Toplantıda ayrıca yeni sezon hedefleri ile bordo-mavili ekibin Avrupa kupalarında mücadele edeceği süreçte izlenecek yol haritası üzerinde duruldu. Yönetim ve teknik heyetin, takımın sportif başarılarını artırmaya yönelik planlamalar konusunda görüş birliğine vardığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin