Belediyeden Mezarlıklara Ücretsiz Servis - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Ağustos, 2017 14:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Belediyeden Mezarlıklara Ücretsiz Servis

Bayramın 1. ve 2. Günü Otobüsler Yüzde 50 İndirimli

Karabük Belediyesi tarafından Kurban Bayramı nedeniyle gerekli tedbirler alınırken, Mezarlıklara belirli saatlerde ücretsiz servis kaldırılacak. Ayrıca Bayarmın birinci ve ikinci günü Özel Halk Otobüsleri yüzde 50 indirimli olacak.

Karabük Belediye başkanı Rafet Vergili Kurban Bayramında alınan tedbirleri şu şekilde açıkladaı:

“Mübarek Kurban Bayramı için kurbanlık satışları Yenice yolu üzeri, Melise Köyü karşısında bulunan mezbaha alanında kurulan Hayvan Pazarında yapılacak olup, bir başka alanlarda satış yapılması kesinlikle yasak olacak. Kurban Satış yerine eski Balık Pazarı mevkiinden 09.00 – 17.00 saatleri arası ücretsiz servis araçları kaldırılacak.

Kurban Bayramı dolayısıyla Arife günü vatandaşlarımızın kabir ziyaretlerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için, 5000 Evler, Öğlebeli ve Karabük Köyü mezarlıklarımıza 10.00 ile 17.00 saatleri arası ücretsiz ring seferi düzenlenecektir. Ring seferi eski Balık Pazarı mevkiinden yapılacaktır. Ayrıca Arife günü 5000 Evler Mezarlığında saat 13.30, Öğlebeli Mezarlığında 15.00 ve Karabük Mahallesi Mezarlığında saat 16.30’da Kur’an-ı Kerim Hatmi Şerifi okunacaktır.

Vatandaşlarımız 1 ve 2. Bayram günü özel halk otobüslerinden yüzde elli indirimli yaralanabileceklerdir.

Öte yandan, bayram alışverişlerinizi rahat bir şekilde yapabilmeniz için, Cuma Pazarında köylü pazarı olarak kullanılan alanı seyyar satıcılarımıza tahsis etmiş bulunmaktayız.

Gerek bayram öncesi, gerekse bayram süresince zabıta ekiplerimiz gerekli denetimleri yapacaktır. İstek ve şikayetlerinizi şikâyetlerinizi 444 21 78 numaralı telefonu arayarak veya http://halklailiskiler.karabuk.bel.tr web sitesi üzerinden Karabük Belediyesi Çağrı Merkezine iletebilirsiniz.

Ayrıca, cenaze yıkama ve defin hizmetlerimizin yanı sıra, itfaiye ve su arızası onarım hizmetlerimiz de bayram süresince aralıksız olarak devam edecektir. Vatandaşlarımız su arızası şikâyetlerini 185 Alo Su Arıza hattını arayarak bildirebilirler.

Kurban Bayramı’nın birinci günü, isteyen vatandaşlarımızın kurbanlarını Belediyemizin Et Kombinasında ücretsiz olarak kestirebilecekler.”

 

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
sebat genclik 2 ligde 8ZqbRVjG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Nisan, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Sebat Gençlik 2. Ligde

Nesine 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Akçaabat temsilcisi Sebat Gençlik Spor, ligin bitimine iki hafta kala 1926 Bulancakspor’u 3-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti ve Nesine 2. Lig’e yükselme başarısı gösterdi. Elde edilen tarihi başarı, Akçaabat’ta büyük bir sevinç ve gururla karşılandı.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamada Sebat Gençlik Spor’un Cumhuriyet ile yaşıt bir kulüp olduğuna dikkat çekerek “Sebat Gençlik Spor, Cumhuriyetimiz ile yaşıt bir takım. Şu anda da şampiyonluğunu ilan ederek ikinci lige çıkma başarısı gösterdi. Tüm futbolcularımızın, yöneticilerimizin, başkanımızın tüm Akçaabat’ın emeği olan hak edilmiş bir şampiyonluğun gururunu yaşıyoruz. İnşallah bu şampiyonluk ile birlikte Sebat Gençlik Spor’u daha da yükseklere taşıyacağız. Bu şampiyonluk bunun vesilesi olacaktır. Daha da üst liglerde yer almak istiyoruz. Bu kapsamda şehrimize güzel bir stadyum kazandırmak istiyoruz. Yeriyle ilgili şehrin batısına doğru bir noktada şu an oynanan stadyumdan daha büyük güzel bir stadyum oluşturmak istiyoruz. Etrafıyla çevresiyle uyumlu güzel bir projeyle ilçemizin stadyum problemi çözülmüş olacak. Kupayı aldığımız zaman kutlamalarımız da olacak. Kupa sonraki ya da bir sonraki müsabaka sonrası gelecek bizim de kutlamalarımız olacak.”

Başkan Ekim, başta Sebat Gençlik Spor Kulüp Başkanı Atalay Armutçu ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere futbolcuları, teknik heyeti ve sezon boyunca takımlarını destekleyen cefakâr taraftarları tebrik ederek, elde edilen bu başarının tüm Akçaabat’ın ortak gururu olduğunu ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin