blank
Ramazan Öztürk tarafından
07 Haziran, 2024 12:06 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Belediye personeli Yatağında Ölü Bulundu

Karabük'te belediyede işçi olarak çalışan Bayram Diktepe evinde ölü bulundu.

Olay, Atatürk Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Karabük Belediyesinde işçi olarak çalışan Bayram Diktepe'den (41) haber alamayan arkadaşları evine geldi. Kapıyı kimsenin açmaması üzerine arkadaşları polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yardımıyla kapısı açılan eve giren polisler Diktepe'yi hareketsiz bir şekilde yatarken buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Diktepe'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemenin ardından talihsiz işçinin cenazesi Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken olayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Berkay Doğan tarafından
12 Haziran, 2025 15:16 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sergisi Göz Doldurdu

Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 2024-2025 eğitim öğretim yılı sene sonu sergisi düzenlendi.

Karabük Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlik, lise bahçesinde gerçekleştirildi. Açılışa İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ve çok sayıda öğretmen ile öğrenci katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, açılış öncesi yaptığı konuşmada meslek liselerinin sadece ilimizde değil, ülkemiz ve dünyadaki önemine değindi. “Meslek lisesi, elimiz kolumuzdur” diyen Akbaş, pandemi ve deprem dönemlerinde liselerden büyük destekler alındığını vurgulayarak, “Liselerimizden mezun olan gençlerin Kardemir’de istihdam edilmesi, 62 öğrencimize aylık 1500 TL burs sağlanması, staj yapan öğrencilere belge verilmesi ve üniversite kazanan öğrencilerin burslarının devam etmesi gibi projeler bizleri sevindiriyor” ifadelerini kullandı. Ayrıca, Karabük'te birçok okulda güçlendirme çalışmaları başlatıldığını ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin projesi tamamlanan modern binasına kavuşacağı bilgisini paylaştı. Etkinlikte, elektrik-elektronik teknolojisi, makine teknolojisi, metal teknolojisi, tesisat teknolojisi ve iklimlendirme, bilişim teknolojileri, metalurji teknolojisi, mobilya ve iç mekan tasarımı ile kimya teknolojisi alanlarındaki öğrencilerin el emeği göz nuru eserleri sergilendi. Katılımcılar, sergideki stantları gezerek öğrencilerin çalışmalarını yakından inceledi.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Bizi sosyal medyadan takip edin