Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Şubat, 2023 15:42 tarihinde yayınlandı
0

Belediye Meclisinde Depremzedeler Unutulmadı

Safranbolu Belediye Meclisi Şubat Ayı 2. Birleşiminde depremde hayatını kaybedenler   için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Saygı duruşunun ardından kısa bir konuşma yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse,  “Öncelikle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum. Çok büyük bir deprem ve çok kaybımız var. Hepimiz çok üzgünüz. Ancak yaraların da bir an evvel sarılması gerekmekte. Bu bağlamda kampanya süresince desteklerini esirgemeyen Belediye Meclis Üyelerimize, değerli Safranbolu halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Başkan Köse şöyle devam etti, “AFAD koordinesinde ve Hayır Çarşısı tarafından yürütülen yardım kampanyasında desteklerin ardı arkası kesilmiyor. Şunu özellikle belirtmek isterim ki; İşin ucundan tutmak için birbirleri ile yarışan vatandaşlarımızı gördükçe böyle bir kentin Belediye Başkanı olmaktan gurur duymakta haklı olduğumu görüyorum.”  (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
sefer yilmaz cok uzuntuluyuz lSTHr9vD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Sefer Yılmaz: “Çok üzüntülüyüz”

Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK’ya 2-0 mağlup olarak Süper Lig’e yükselme hayaline veda ettikleri karşılaşmanın ardından, “Çok üzüntülüyüz. İçeride bütün futbolcu arkadaşlarımız bu üzüntüyü yaşıyor. Bugün buraya finale çıkmak için gelmiştik” dedi.

Trendyol 1. Lig play-off yarı finali rövanş maçında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK’ya 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Süper Lig hayaline veda eden Bodrum FK’da teknik sorumlu Sefer Yılmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çorum’a finale çıkmak için geldiklerini dile getiren Yılmaz, “Çok üzüntülüyüz. İçeride bütün futbolcu arkadaşlarımız bu üzüntüyü yaşıyor. Bugün buraya finale çıkmak için gelmiştik. Ama çok iyi oynadığımız ilk maçta daha farklı skorla gelebilseydik çok daha değişik şeyler olabilirdi. Bugün burada biraz atmosferden de söz etmek lazım. Maçtan önce başlayan olaylar stadyumda da devam etti. Otobüsümüzün camları kırıldı, her türlü şiddete maruz kaldık. Tabii hakemler de biraz bu olayların etkisinde kaldı, sindiler. Bugün Çorum halkı maça iyi hazırlanmış. Sadece takımla değil, bütün seyircisiyle, şiddet olaylarıyla maça iyi hazırlanmışlar. Maalesef kötü şeyler. Biz sezon başından beri sadece futbol oynamaya çalışıyoruz. Bodrum’a gelen bütün takımlara en güzel misafirperverliğimizi gösterdik ama maalesef bugün burada bunu göremedik. O yüzden de üzgünüz. Yoksa tabii ki Çorum FK iyi bir takım. Belki de finalde galip gelip Süper Lig’e de çıkabilir ama bu şeyler üzücü. Futbol adına bugün maalesef çok olaylar yaşandı. İnşallah bir daha yaşanmaz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin