Reklam
Reklam

Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı Yapıldı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Ağustos, 2022 14:04 tarihinde yayınlandı
0

Yenice Belediye Meclisi, Ağustos ayı toplantısını Belediye Başkanı Zeki Çaylı Başkanlığında yapıldı.  Meclis üyelerinin katılımıyla yapılan toplantıda, gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Alınan kararlarda; Meclisin bir sözleşmeli personel alımı ile ilgili gelen teklif üyelerin 8-1 oyu ile kabul görmedi.

Diğer yandan Yenice Belediyesinin asfalt yapımı için kullanacağı 2 milyonluk kredi ve imar revizyonu ile ilgili teklif ise Meclis üyelerinin oy çokluğu ile kabul edildi.

Belediye Başkanı Zeki Çaylı, “Alınan kararların ülkemize, milletimize ve Yenice’mize hayırlı olmasını dilerim” dedi. (Halil Kızılyer)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Anız yangını ormana sıçramadan söndürüldü

aniz yangini ormana sicramadan sonduruldu qUuSK9Hz
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük’ün Eskipazar ilçesine bağlı Hanköy köyünde çıkan anız yangını, ekiplerin zamanında müdahalesi sayesinde ormanlık alana sıçramadan söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Hanköy köyünde tarım arazisinde çıkan anız yangını üzerine bölgeye Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Yangına bir ilk müdahale aracı, 2 arazöz, 2 su tankeri ve 2 teknik personel olmak üzere toplam 16 personel ile müdahale edildi. Ekiplerin hızlı müdahalesi sonucu yaklaşık 700 metrekarelik tarla alanını etkileyen yangın, çevredeki ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatılırken, ekiplerin bölgede soğutma çalışması yaptığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin