Reklam
Reklam

Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı Yapıldı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Ağustos, 2022 14:04 tarihinde yayınlandı
0

Yenice Belediye Meclisi, Ağustos ayı toplantısını Belediye Başkanı Zeki Çaylı Başkanlığında yapıldı.  Meclis üyelerinin katılımıyla yapılan toplantıda, gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Alınan kararlarda; Meclisin bir sözleşmeli personel alımı ile ilgili gelen teklif üyelerin 8-1 oyu ile kabul görmedi.

Diğer yandan Yenice Belediyesinin asfalt yapımı için kullanacağı 2 milyonluk kredi ve imar revizyonu ile ilgili teklif ise Meclis üyelerinin oy çokluğu ile kabul edildi.

Belediye Başkanı Zeki Çaylı, “Alınan kararların ülkemize, milletimize ve Yenice’mize hayırlı olmasını dilerim” dedi. (Halil Kızılyer)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Lastiği patlayan tır, önce su kanalına sonra refüje çarptı: 1 yaralı

lastigi patlayan tir once su kanalina sonra refuje carpti 1 yarali 8kBOZHCi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da lastiği patlayan maden yüklü tırın önce su kanalına ardından da refüje çarpması sonucunda meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

Kaza, Budamış Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.C. idaresindeki 34 ETP 388 plakalı MAN marka tır, lastiğinin patlaması sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan su kanalına çarptı. Savrulan tır refüjde refüje çarparak durabildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin