Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
31 Ocak, 2023 14:38 tarihinde yayınlandı
0

Belediye, Kendi Mobilyasını Kendi Üretiyor

Üreten Belediye mottosuyla çalışmalarına devam eden Safranbolu Belediyesi atölye anlamında da güzel çalışmalara imza attı.  Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Atölyeler Şefliği 2022 yılında da çalışmalarına devam ederken, park kamelyasından oturma bankalarına, laminant parkeden kütüphane mobilyalarına kadar pek çok alanda iş gerçekleştirdi.

Safranbolu Belediyesinin  üreten bir belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına  devam ettiğini ifade eden  Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, burada amaçlarının böylesi önemli bir hususta dışa bağımlılığı sona erdirmek olduğunu söyledi.

Tecrübeli bir ekibe sahip olduklarını belirten  Başkan Köse, ” 2022 yılında parklar için kamelya, oturma gurupları, mevcut ve yeni birimlerin mobilyaları, park mobilyaları gibi pek çok çalışma kendi ekiplerimiz tarafından imalar ve montaj yapılmakta. Safranbolu Belediyesi görev başında olduğumuz 3 yılı aşkın bir süredir üreten, ürettiğini Safranbolu için kullanan bir belediye haline gelmiştir” diye konuştu.

2023 yılında da aynı hırs ve azimle çalışmalara devam edeceklerini kaydeden Başkan Elif Köse, “Safranbolu ve Safranbolu halkı için hizmete devam ediyoruz. Tüketen değil üreten belediyecilik anlayışımız ile görev başındayız. Bu vesile ile bıkmadan yılmadan çalışan ekip arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi. (Halil Kızılyer)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
tefecilik operasyonunda 1 tutuklama 4EuWngLr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Tefecilik operasyonunda 1 tutuklama

Samsun’da tefecilik suçuna yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklanırken, 2 kişi savcı tarafından serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince “tefecilik” suçuna yönelik Atakum ve İlkadım ilçelerinde operasyon gerçekleştirildi. Yapılan arama ve yakalama çalışmalarında 1 ruhsatsız tabanca, 2 şarjör, 2 ruhsatsız tüfek, 54 tabanca fişeği, 18 av fişeği, borçlulara ait alacak kayıtlarının tutulduğu değerlendirilen ajanda ve not kağıtları ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Olayla ilgili S.T., B.A.P. ile D.Ş. adlı kadın gözaltına alındı. KOM Şube Müdürlüğündeki sorgulanması tamamlanan 3 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. S.T. İle D.Ş. adlı kadın savcı tarafından serbest bırakılırken, B.A.P. ise nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin