Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
31 Ocak, 2023 14:38 tarihinde yayınlandı
0

Belediye, Kendi Mobilyasını Kendi Üretiyor

Üreten Belediye mottosuyla çalışmalarına devam eden Safranbolu Belediyesi atölye anlamında da güzel çalışmalara imza attı.  Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Atölyeler Şefliği 2022 yılında da çalışmalarına devam ederken, park kamelyasından oturma bankalarına, laminant parkeden kütüphane mobilyalarına kadar pek çok alanda iş gerçekleştirdi.

Safranbolu Belediyesinin  üreten bir belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına  devam ettiğini ifade eden  Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, burada amaçlarının böylesi önemli bir hususta dışa bağımlılığı sona erdirmek olduğunu söyledi.

Tecrübeli bir ekibe sahip olduklarını belirten  Başkan Köse, ” 2022 yılında parklar için kamelya, oturma gurupları, mevcut ve yeni birimlerin mobilyaları, park mobilyaları gibi pek çok çalışma kendi ekiplerimiz tarafından imalar ve montaj yapılmakta. Safranbolu Belediyesi görev başında olduğumuz 3 yılı aşkın bir süredir üreten, ürettiğini Safranbolu için kullanan bir belediye haline gelmiştir” diye konuştu.

2023 yılında da aynı hırs ve azimle çalışmalara devam edeceklerini kaydeden Başkan Elif Köse, “Safranbolu ve Safranbolu halkı için hizmete devam ediyoruz. Tüketen değil üreten belediyecilik anlayışımız ile görev başındayız. Bu vesile ile bıkmadan yılmadan çalışan ekip arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi. (Halil Kızılyer)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
uyusturucu operasyonunda gozaltina alinan 2 supheli tutuklandi FBFzaDFX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mayıs, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı

Kastamonu’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen operasyonda M.C., G.C. ve E.K. gözaltına alındı. Operasyonda ise 140,34 gram bonzai, 18 adet sentetik ecza hapı, 0,44 gram metamfetamin ve 1 adet uyuşturucu içiminde kullanılan cam düzenek ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan şüphelilerden M.C. ve G.C. tutuklanırken, E.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin