Reklam
Reklam

Belediye İşçileri Müjdeli Haber Bekliyor

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Ağustos, 2022 12:34 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Belediyesi Personel A.Ş. ile Belediye-İş Sendikası Karabük Şubesi arasında 2.Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri devam ederken, görüşmelerin önümüzdeki haftada devam edeceği bildirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Tarık Düzyer; “Karabük Belediyesi Personel Anonim Şirketi ile Belediye-İş Sendikası Karabük Şubesi arasında gerçekleştirilecek olan 2. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri bugün de sona ermiştir.

Belediye yönetimimiz gelen talepler doğrultusunda tekrar çalışma yapacak olup bir sonraki toplantı haftaya gerçekleşecektir” dedi. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da fuhuş operasyonu: 1 gözaltı

kastamonuda fuhus operasyonu 1 gozalti B6xf1AHx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen fuhuş operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince, Bozkurt ilçesinde tespiti yapılan bir adrese fuhuş operasyonu düzenlendi. Adreste yapılan aramalarda dijital materyaller ele geçirildi. 1 şüpheli ekipler tarafından gözaltına alınırken, 5 mağdur kadın da kurtarıldı.

Şüpheli şahsın işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin