Ramazan Öztürk tarafından
08 Mayıs, 2024 15:59 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Belediye İşçileri 25 Bin TL Promosyon Alacak

Safranbolu Belediyesi’nde başlayan promosyon süreci içerisinde yapılan ihaleyi kazanan Yapı Kredi bankası Safranbolu Şubesi oldu. Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse Mayıs ayında verilecek 25 bin TL promosyonun mesai arkadaşlarına hayırlı olmasını belirterek,  Yapı Kredi bankası Safranbolu Şube Müdürü Dursun Doymaz ile anlaşma protokolünü imzaladı.

Safranbolu Belediyesi'nde çalışan işçiler için sevindirici bir gelişme yaşandı. Belediye, Yapı Kredi Safranbolu Şubesi ile yapılan anlaşma kapsamında işçilere toplamda 25 bin TL promosyon ödemesi yapacak. Bu anlaşma, Safranbolu Belediyesi ile Yapı Kredi Safranbolu Şubesi arasında gerçekleştirilen finansal işbirliğiyle hayata geçirildi. Anlaşma ile belediye çalışanlarının maaşlarına ek olarak promosyon ödemesi yapılması kararlaştırıldı. Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, anlaşmanın belediye çalışanlarının ekonomik olarak rahatlamasına ve aile bütçelerine olumlu katkı sağlamasını hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, Yapı Kredi Safranbolu Şubesi'nin bu tür sosyal sorumluluk projelerine destek olmasından dolayı memnuniyet duyduklarını ifade etti. Yapı Kredi Safranbolu Şubesi Müdürü Dursun Doymaz protokol imza sırasında yaptığı konuşmada, belediye çalışanlarının emeklerinin karşılığını almasının önemli olduğunu vurguladı. Anlaşma ile işçilere yapılan promosyonun, belediye ve banka arasındaki işbirliğinin bir sonucu olarak gerçekleştirildiğini belirtti. Promosyon ödemeleri, belediye çalışanlarının maaşlarına ek olarak Mayıs ayı içerisinde tek seferde yapılacak. Bu ödemenin, belediye çalışanlarının ekonomik durumlarına olumlu bir katkı sağlaması ve aile bütçelerine bir nebze olsun rahatlık getirmesi bekleniyor.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Berkay Doğan tarafından
03 Mayıs, 2025 16:53 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

ASD Yapı Eflanispor Başkanı İrfan Topçu Görevini Bıraktı

ASD Yapı Eflanispor Kulüp Başkanı İrfan Topçu, düzenlediği basın toplantısında görevini bıraktığını açıkladı.

Görevi bıraktığını daha önce kulüp yönetimine bildirdiğini belirten Topçu, “Bu kararı iki ay önce yönetim kurulumla paylaşmıştım. Planladığımız play-out maçının ardından görevi bırakacağımı ifade ettim. Bugün itibariyle bu kararımı kamuoyuna duyuruyorum” dedi.

Kulübün son üç yılda büyük bir mücadele verdiğini ifade eden Topçu, “Takımı kapanma noktasından alarak 22 yıl sonra tekrar lige kazandırdık. Bugün, bölgesel amatörde güçlü rakiplerle mücadele eden, lisanslı 25 futbolcusu olan, tesisleşmesini tamamlamış bir kulüp devrediyoruz. Kulübümüzü borçsuz bir şekilde bırakıyoruz” dedi.

Topçu, BAL Ligi'nde yaşadıkları şanssızlıkları, hakem kararlarının etkisini ve maddi sıkıntıları da gündeme getirdi. Takımın play-out oynayacağını vurgulayan Topçu, “Bu maçı kazanırsak BAL’da kalma hakkı elde edeceğiz. Ancak ben bu maçtan sonra görevimi bırakacağım. Devam etmek isteyen bir yönetim çıkarsa kulübü devretmeye hazırım” ifadelerini kullandı.

Kendisine destek veren teknik ekibe ve futbolculara teşekkür eden Topçu, “Bizden yana hak helal olsun. Kimseye borcumuz yok. Elimizden gelen mücadeleyi verdik ve Karabük’e Eflani'de bir futbol heyecanı yaşattığımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.