Karabük Postası tarafından
13 Nisan, 2015 12:46 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Belediye Hizmetler ve Faaliyetler Tanıtım Bülteni Mart Sayısı Çıktı

Safranbolu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Hizmetlerin, Sosyal Faaliyetlerin, Restorasyonlar ve tanıtım çalışmalarının anlatıldığı, her ay düzenli bir şekilde vatandaşlarımızın bilgilenmelerini de amaçlayan “Safranbolu Belediyesi Hizmetler ve Faaliyetler Tanıtım Bülteni “ Mart sayısı çıktı. 10 sayfa olarak çıkan Mart sayısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretlerinden toplu sözleşmeye, SAKEM etkinliklerinden Dünya İklim Değişikliği Konferansına ve spora kadar pek çok konunun ele alındığı bülten, Safranbolu’nun çeşitli bölgelerinde bulunana raflardaki yerini aldı. Ücretsiz olarak halkın bilgilenmesi amacı ile çıkarılan bülten, Belediye binası önünden, Misak-ı Milli Meydanından, Aslanlar SAKEM Şubesinden, Safranbolu Terminalinden ve Tarihi Çarşıdan temin edilebilir.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2025 04:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Amasya’da asker eğlencesinde 39 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu

Amasya’da asker cümbüşünde yedikleri yemeğin akabinde rahatsızlanan 39 kişi, besin zehirlenmesi kuşkusuyla hastaneye başvurarak tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye nazaran, Hacılar Meydanı Mahallesi’nde bir meskende düzenlenen asker cümbüşüne katılan çok sayıda kişi, verilen yemeğin akabinde rahatsızlandı. Mide ağrısı, bulantı ve kusma şikayetiyle rahatsızlanan bireylerin bir kısmı acil sıhhat takımları tarafından ambulansla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sonradan hastaneye gelenlerle sayı 39’a ulaştı.
Rahatsızlanan şahısların ortasında durumu ağır olan kimsenin bulunmadığı, polis gruplarının cümbüşün yapıldığı yere giderek sunulan yemeklerden incelenmek üzere numune aldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin