Safranbolu Belediyesi Milli Kadın Voleybol Takımı’nın 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda çıkacağı final maçı için Misakı-i Milli Meydanına dev ekran kuracak. Safranbolulular Filenin Sultanları için tek yürek olacak.
A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda yarı final maçında İtalya’yı 3-2 mağlup ederek finale yükseldi. Filenin Sultanları, bugün final maçında Sırbistan ile şampiyonluk mücadelesi verecek. Sultanların final heyecanına ortak olmak için harekete geçen Safranbolu Belediyesi, Misak-i Milli Meydanı’na dev ekran kuracak. Safranbolulular kurulacak olan dev ekranda final müsabakasını canlı olarak izleyerek, milli takım için tek yürek olacak.
Safranbolu Belediyesinden yapılan açıklamada, “CEV Avrupa Şampiyonası final maçında A Milli Kadın Voleybol Takımımızı yalnız bırakmıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı bugün saat 21.00’de Misak-i Milli Meydanı’nda kuracağımız dev ekranda Sırbistan ile oynayacağımız maçı izlemeye davet ediyoruz” denildi. (Haber Merkezi)


Belediye Filenin Sultanları İçin Dev Ekran Kuracak
Arızalı ATV’yi tamir eden adama çarpıp kaçan sürücü yakalandı
Bolu’da emniyet şeridinde arızalanan ATV’yi tamir etmeye çalışan adam, bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Olay yerinden kaçan yaşlı sürücü ise polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu kıskıvrak yakalandı.
Kaza, Bolu-Mudurnu kara yolu Yıldırım Beyazıt Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yolda arızalanan bir ATV’ye yardım etmek isteyen F.Ö. (46), aracı emniyet şeridine çekerek tamir etmeye başladı. Bu esnada seyir halinde olan bir otomobil, emniyet şeridindeki F.Ö.’ye hızla çarptı. Çarpmanın şiddetiyle metrelerce savrulan talihsiz adam kanlar içerisinde yerde kalırken, sürücü aracıyla olay yerinden hızla uzaklaştı.
Hayati tehlikesi sürüyor
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan F.Ö., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan ve yoğun bakıma sevk edilen yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Kaçan sürücüyü araç parçaları ve kameralar ele verdi
Kazanın ardından kayıplara karışan sürücüyü yakalamak için Mudurnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kameralarını saniye saniye inceleyen ve olay yerinde kalan araç parçalarından yola çıkan polis ekipleri, kazaya karışan aracın plakasını ve sürücüsünün M.B. (73) olduğunu tespit etti. Şüpheli sürücü, Bolu’da düzenlenen operasyonla kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Emniyete götürülen M.B.’nin ehliyetine 2 yıl süreyle el konulduğu bildirildi.
Meydana gelen kazayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.


