Safranbolu Belediyesi Milli Kadın Voleybol Takımı’nın 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda çıkacağı final maçı için Misakı-i Milli Meydanına dev ekran kuracak. Safranbolulular Filenin Sultanları için tek yürek olacak.
A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda yarı final maçında İtalya’yı 3-2 mağlup ederek finale yükseldi. Filenin Sultanları, bugün final maçında Sırbistan ile şampiyonluk mücadelesi verecek. Sultanların final heyecanına ortak olmak için harekete geçen Safranbolu Belediyesi, Misak-i Milli Meydanı’na dev ekran kuracak. Safranbolulular kurulacak olan dev ekranda final müsabakasını canlı olarak izleyerek, milli takım için tek yürek olacak.
Safranbolu Belediyesinden yapılan açıklamada, “CEV Avrupa Şampiyonası final maçında A Milli Kadın Voleybol Takımımızı yalnız bırakmıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı bugün saat 21.00’de Misak-i Milli Meydanı’nda kuracağımız dev ekranda Sırbistan ile oynayacağımız maçı izlemeye davet ediyoruz” denildi. (Haber Merkezi)


Belediye Filenin Sultanları İçin Dev Ekran Kuracak
Çorum’un ’saklı cenneti’ Yeşil Göl doğaseverlerin gözdesi oldu
Çorum’un Laçin ilçesinde “saklı cennet” olarak nitelendirilen Yeşil Göl, doğal güzellikleriyle vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.
Çorum’un Laçin ilçesinde bulunan Yeşil Göl, suyunun rengi ve çevresini saran ağaçlarla mest ediyor. Sahip olduğu eşsiz doğal güzelliği ve zengin bitki örtüsüyle dikkat çeken göl, aynı zamanda çok sayıda balık türüne de ev sahipliği yapıyor. Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyen vatandaşların uğrak noktası haline gelen bölgede, ziyaretçiler göl kenarında piknik yapmanın keyfini çıkarırken, orman içerisindeki patika yollarda yürüyüş yaparak doğayı keşfetme imkanı buluyor. Bölgede macera tutkunları için ATV turları gibi etkinlikler düzenleniyor. Yılın her mevsimi doğaseverlerin olan bölgeye havaların ısınmasıyla birlikte ilgi arttı.
“Buranın havası çok güzel”
Arkadaşlarıyla birlikte bölgeye gezmeye gelen Mehmet Karakurt, “Köpeğimizi gezdirmeye geldik. 2-3 hafta önce özellikle su seviyesi çok aşağıdaydı. Ama son yağışlarla birlikte yükselmiş durumda. Sadece burası değil, diğer barajlarımız da aynı şekilde. Buranın havası çok güzel” dedi.
“Çok hoşumuza gitti”
Ailesiyle birlikte piknik yapmak için bölgeye gelen Arif Işık da, “Niyetimiz Oğuzlar ilçesine gitmekti ama ağabeyim burayı önerdi. Biz de görmeye geldik ve geldiğimizde de çok memnun kaldık. İleride bulunan şelaleyi gezdik. Çok hoşumuza gitti” diye konuştu.


