Karabük Postası tarafından
11 Ekim, 2018 10:35 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Belediye Evleri Parkı Açılışa Hazır

5000 Evler Bahçelievler Mahallesi Belediye Evleri mevkiinde yapımı tamamlanan çocuk parkının açılışı 10 Ekim 2018 Çarşamba günü saat 17.30'da yapılacak törenle hizmete açılacak. Karabük Belediyesi tarafından "Her Mahalleye Bir Park" projesi kapsamında 5000 Evler Bahçelievler Mahallesinde yapımı tamamlanan çocuk parkı açılışı 10 Ekim Çarşamba günü saat 17.30'da gerçekleştirilecek. Açılışa hazır hale gelen çocuk parkında basketbol sahası, çocuk oyun grupları, büyüklere spor aletleri, vatandaşların rahat soluk alabileceği dinlenme alanları ile kamelyalar olacak.  Açılışı yapılacak çocuk parkımıza tüm halkımız davetlidir.  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Haber Merkezi tarafından
20 Kasım, 2025 13:33 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te Zorunlu Kış Lastiği Uygulaması Başladı

Karabük Valiliği, şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlarda zorunlu olan kış lastiği uygulamasının 15 Kasım itibarıyla başladığını duyurdu.

Valilik açıklamasında, ticari araçlarda kış lastiği kullanımının yasal zorunluluk olduğu hatırlatılırken, özel araç sahiplerine de uyarıda bulunuldu. Açıklamada, hava sıcaklıklarının 7°C’nin altına düştüğü dönemlerde kış lastiği kullanımının can ve mal güvenliği açısından büyük önem taşıdığı vurgulandı.

Karabük Valiliği, sürücülerin trafikte güvenli seyahat edebilmeleri için kış lastiklerini zamanında takmaları gerektiğini belirterek, vatandaşlara dikkatli ve tedbirli olmaları çağrısında bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin