Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Nisan, 2024 04:24 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Belediye başkanlığı koltuğunu eşinden devraldı

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesi Deredolu beldesinde belediye başkanı seçilen Ökkeş Alkan, koltuğunu önceki belediye başkanı eşi Özgül Alkan’dan devraldı.
Kelkit ilçesi Deredolu beldesinde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı olarak yarışan Ökkeş Aydın, kullanılan 908 oyun 432’sini alarak seçimi kazandı. Deredolu beldesinin yeni belediye başkanı olan Ökkeş Alkan, koltuğunu ise 2019 yılında yine MHP’den belediye başkanı seçilen eşi Özgül Alkan’dan devraldı.
MHP Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya’nın da katıldığı devir teslim töreninde Özgül Alkan, 5 yıl boyunca belediye başkanlığı görevini yürütecek olan eşi Ökkeş Alkan’a görevini devretti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Ekim, 2025 04:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bartın’da arkadaşların kanlı hesaplaşması: 1 yaralı

Bartın’da çay kenarında buluşan arkadaşların alacak verecek arbedesinde 1 kişi yaralandı. Olayla ilgili M.Ö.D ve ismi öğrenilemeyen arkadaşı gözaltına alındı
Edinilen bilgiye nazaran Bartın Karaçay Mahallesi’ndeki çay kenarında buluşan arkadaşların alacak verecek hengamesi kanlı bitti. Tartışmanın bıçaklı arbedeye dönüştüğü olayda, S.B. yaralanarak, Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bıçaklı arbedeye karışan 2 kişi, olay yerine gelen polis gruplarını görünce araca binerek kaçmaya çalıştı. Şahıslar polislerin kovalamacası sonucu yakalanarak gözaltına alındı.
Ekipler olay yerinde yaptığı arama ve incelemelerde ise yol kenarında taraflardan birine ilişkin olduğu belirlenen ve parçalanmış halde cep telefonu buldu. Gruplar, telefonun kesimlerini toplayarak, koruma altına aldı.
Yaralının sıhhat durumunun uyguna gittiği, tedavisinin tamamlanmasının akabinde şahsın polis merkezine götürüleceği belirtildi.
Gözaltına alınan 2 kişinin sıhhat raporu için evvel hastaneye, akabinde söz ve süreçler için ise polis merkezine götürüldü.
Kavgayla ilgili başlatılan tahkikatın sürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin