Reklam
Reklam
67444fec838dc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Kasım, 2024 13:22 tarihinde yayınlandı
0

Belediye Başkanının Ayı Şaşkınlığı

Karabük’ün Yenice ilçesinde yerli turistlerle mantar avına çıkan Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, aracının önüne çıkan ayı şaşkınlığını yaşadı.

Türkiye’nin en büyük blok ormanlarını içinde barındıran ve Dünyanın 100 sıcak noktasından biri olan Yenice ilçesinde AK Partili Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, Fungi Türkiye üyelerini düzenlenen mantar avı etkinliğinde ağırladı.
Yenice’nin Sarıot ile İncedere bölgesinde misafirleri ile mantar keşfi yapan Belediye Başkanı Karakaş, etkinlik sonrası aracı ile dönüşe geçtiği sırada önüne ayı çıktı. Bir süre aracın önünde koşan ayı daha sonra ormanın içine girerek gözden kaybolurken, ayı gören Başkan Karakaş ise şaşkınlığını gizleyemezken, yaşananlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, ilçenin yüzde 87’sinin ormanlarla kaplı ve dünyada 100 sıcak nokta olarak belirlenen ender alanlardan biri olduğunu ifade ederek, doğanın tüm güzelliklerini yaşamak isteyenleri Yenice’ye davet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
geceyi aydinlatan simsekler gorsel solen sundu mOL29AFA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Haziran, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Geceyi aydınlatan şimşekler görsel şölen sundu

Karabük’te gece saatlerinde gökyüzünü aydınlatan şimşekler, etkileyici görüntüler oluşturdu. Peş peşe çakan şimşekler geceyi adeta gündüze çevirirken, ortaya görsel manzaralar çıktı.

Kent merkezinde akşam saatlerinden itibaren etkili olan yoğun bulut örtüsü, gece saatlerinde yerini gök gürültülü hava olaylarına bıraktı. Bulutların arasından ardı ardına çakan şimşekler, gökyüzünü saniyeler boyunca aydınlattı. Zaman zaman gökyüzünü baştan sona kaplayan şimşekler, oluşturduğu güçlü ışıklarla gece karanlığını aydınlatırken, kent siluetiyle birleşen görüntüler görsel şölen sundu. Gökyüzünde oluşan zikzak şeklindeki ışıklar ve bulutlar arasındaki parlama anları dikkat çekti.

Kentin birçok noktasından net şekilde görülebilen doğa olayı vatandaşların da ilgisini çekti. Şimşeklerin oluşturduğu ışık gösterisini izleyen vatandaşlar, o anları cep telefonu kameralarıyla kaydetti.

Yaklaşık bir saat boyunca aralıklarla devam eden şimşek gösterisinin ardından kentte kısa süreli yağış etkili oldu. Meteoroloji yetkilileri ise bölgede yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların devam edebileceği uyarısında bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin