Reklam
Reklam
67444fec838dc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Kasım, 2024 13:22 tarihinde yayınlandı
0

Belediye Başkanının Ayı Şaşkınlığı

Karabük’ün Yenice ilçesinde yerli turistlerle mantar avına çıkan Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, aracının önüne çıkan ayı şaşkınlığını yaşadı.

Türkiye’nin en büyük blok ormanlarını içinde barındıran ve Dünyanın 100 sıcak noktasından biri olan Yenice ilçesinde AK Partili Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, Fungi Türkiye üyelerini düzenlenen mantar avı etkinliğinde ağırladı.
Yenice’nin Sarıot ile İncedere bölgesinde misafirleri ile mantar keşfi yapan Belediye Başkanı Karakaş, etkinlik sonrası aracı ile dönüşe geçtiği sırada önüne ayı çıktı. Bir süre aracın önünde koşan ayı daha sonra ormanın içine girerek gözden kaybolurken, ayı gören Başkan Karakaş ise şaşkınlığını gizleyemezken, yaşananlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, ilçenin yüzde 87’sinin ormanlarla kaplı ve dünyada 100 sıcak nokta olarak belirlenen ender alanlardan biri olduğunu ifade ederek, doğanın tüm güzelliklerini yaşamak isteyenleri Yenice’ye davet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alevlere teslim olan ev kullanilmaz hale geldi vwDlIGDh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mayıs, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Alevlere teslim olan ev kullanılmaz hale geldi

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde soba parlaması neticesinde alevlere teslim olan ev kullanılmaz hale geldi.

Olay, Hanönü ilçesine bağlı Akşasu köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hasan Özmen’e ait evde sobanın parlaması neticesinde alevlerin sıçradığı evde yangın çıktı. Yangın sırasında evde bulunan vatandaşlar, pencereleri kullanarak dışarı çıktı.

112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilen ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangın söndürüldü. Olayda can kaybı ya da yaralanan olmazken ev kullanılmaz hale geldi.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin