Reklam
Reklam
67444fec838dc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Kasım, 2024 13:22 tarihinde yayınlandı
0

Belediye Başkanının Ayı Şaşkınlığı

Karabük’ün Yenice ilçesinde yerli turistlerle mantar avına çıkan Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, aracının önüne çıkan ayı şaşkınlığını yaşadı.

Türkiye’nin en büyük blok ormanlarını içinde barındıran ve Dünyanın 100 sıcak noktasından biri olan Yenice ilçesinde AK Partili Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, Fungi Türkiye üyelerini düzenlenen mantar avı etkinliğinde ağırladı.
Yenice’nin Sarıot ile İncedere bölgesinde misafirleri ile mantar keşfi yapan Belediye Başkanı Karakaş, etkinlik sonrası aracı ile dönüşe geçtiği sırada önüne ayı çıktı. Bir süre aracın önünde koşan ayı daha sonra ormanın içine girerek gözden kaybolurken, ayı gören Başkan Karakaş ise şaşkınlığını gizleyemezken, yaşananlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, ilçenin yüzde 87’sinin ormanlarla kaplı ve dünyada 100 sıcak nokta olarak belirlenen ender alanlardan biri olduğunu ifade ederek, doğanın tüm güzelliklerini yaşamak isteyenleri Yenice’ye davet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
fa5d4e6d 3fda 4d2e bec4 58dbeec9f341
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
09 Haziran, 2026 10:50 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

KARDEMİR’den vefa örneği

Güleç ve Yolbulan’a Onursal Başkanlık

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları A.Ş. (KARDEMİR), şirketin gelişimine yön veren ve kurumsal hafızasına önemli katkılar sunan isimleri onurlandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda “KARDEMİR Onursal Başkanlığı” ünvanı, iş insanı Kamil Güleç’e bizzat, merhum sanayici Mutullah Yolbulan’a ise gıyabında takdim edildi.

KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu’nun 21 Mayıs 2026 tarihli kararı doğrultusunda düzenlenen törende, Onursal Başkanlık belgeleri Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Ali Oflaz tarafından sahiplerine verildi.  Kamil Güleç, belgesini törende bizzat alırken, merhum Mutullah Yolbulan adına belgeyi Mustafa Yolbulan teslim aldı.

Şirketten yapılan açıklamada, KARDEMİR’in bugünlere gelmesinde emeği bulunan ve kurumsal gelişimine yön veren isimlerin vefa duygusuyla onurlandırıldığı belirtildi.

Öte yandan KARDEMİR Yönetim Kurulu’nun 3 Nisan 2026 tarihli kararıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’a da “KARDEMİR Onursal Başkanlığı” ünvanı verilmişti. Son kararla birlikte Kamil Güleç ve merhum Mutullah Yolbulan da bu unvana layık görülen isimler arasındaki yerini aldı.

KARDEMİR ailesi tarafından yapılan değerlendirmede, Kamil Güleç’e şirkete sunduğu katkılar dolayısıyla teşekkür edilirken, merhum Mutullah Yolbulan rahmet, saygı ve minnetle anıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin