Belediye başkanı ve oğlundan husumetlilerine terminalde meydan dayağı kamerada - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:27
Güneş 06:52
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:05
Yatsı 20:24
İftara son --:--
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Eylül, 2024 04:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Belediye başkanı ve oğlundan husumetlilerine terminalde meydan dayağı kamerada

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Gülüç beldesi Belediye Başkanı Mustafa Demirtaş, oğlu ile daha önceden aralarında husumet bulunduğu iddia edilen baba oğlunu darp etti.
Olay önceki akşam Karadeniz Ereğli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde meydana geldi. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, oğlu N.D. ve aralarında belediye personelinin de bulunduğu şüphelilerle birlikte terminale geldi. Burada aralarında daha önceden husumet bulunduğu iddia edilen Abdurrahman G. (19) ve babası Oğuz G.’yi (49) darp etti. Bu sırada terminalin güvenlik görevlileri de durumu ekiplere haber verdi.
Terminaldeki vatandaşların araya girmesiyle birlikte Demirtaş ve beraberindekiler terminalden ayrıldı. Darp olayı sonrası yaralanan baba oğlu ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürerken Gökhan Demirtaş ve oğlu N.D.’nin polis merkezinde ifadelerine başvuruldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kbu kurumsal akreditasyon almaya hak kazandi qPeDJi9X
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mart, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0
0

KBÜ kurumsal akreditasyon almaya hak kazandı

Karabük Üniversitesi(KBÜ), Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından yürütülen program kapsamında 2 yıl süreli şartlı kurumsal akreditasyon aldı.

Değerlendirmeler sonucunda üniversite, kalite güvencesi sistemleri doğrultusunda akreditasyon almaya layık görüldü.

Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından yürütülen Kurumsal Akreditasyon Programı kapsamında yapılan değerlendirme sonuçları açıklandı.

Mart 2026 toplantısında alınan kararla Türkiye genelinde 39 üniversite kurumsal akreditasyon kapsamına alındı.

Bu kapsamda Karabük Üniversitesi, kalite yönetimi uygulamaları ve kurumsal gelişim stratejileri doğrultusunda akreditasyon statüsü elde etti. Yapılan değerlendirme sonucunda üniversiteye 2 yıl süreli şartlı kurumsal akreditasyon verildi.

Kurumsal akreditasyon süreci; eğitim-öğretim, araştırma, toplumsal katkı ve yönetsel faaliyetlerin bütüncül şekilde değerlendirilmesini kapsıyor. Süreç aynı zamanda kurumların güçlü yönlerini pekiştirmeyi ve gelişime açık alanlarını iyileştirmeyi amaçlıyor.

Karabük Üniversitesi Rektörü Fatih Kırışık, akreditasyonun üniversitenin kalite güvencesi ve uluslararası standartlardaki başarısının önemli bir göstergesi olduğunu belirtti.

Kırışık, bu başarının akademik ve idari personelin ortak emeğiyle elde edildiğini ifade ederek sürece katkı sunanlara teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin