Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Eylül, 2024 04:07 tarihinde yayınlandı
0

Belediye başkanı ve oğlundan husumetlilerine terminalde meydan dayağı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Gülüç beldesi Belediye Başkanı Mustafa Demirtaş, oğlu ile daha önceden aralarında husumet bulunduğu iddia edilen baba oğlunu darp etti.

Olay önceki akşam Karadeniz Ereğli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde meydana geldi. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, oğlu N.D. ve aralarında belediye personelinin de bulunduğu şüphelilerle birlikte terminale geldi. Burada aralarında daha önceden husumet bulunduğu iddia edilen Abdurrahman G. (19) ve babası Oğuz G.’yi (49) darp etti. Bu sırada terminalin güvenlik görevlileri de durumu ekiplere haber verdi.

Terminaldeki vatandaşların araya girmesiyle birlikte Demirtaş ve beraberindekiler terminalden ayrıldı. Darp olayı sonrası yaralanan baba oğlu ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürerken Gökhan Demirtaş ve oğlu N.D.’nin polis merkezinde ifadelerine başvuruldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kereste yuklu kamyonet dere yatagina devrildi 1 olu 2 yarali AktLlVwb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kereste yüklü kamyonet dere yatağına devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

Samsun’un Terme ilçesinde kereste yüklü kamyonetin yaklaşık 200 metrelik uçurumdan dere yatağına yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Yüksek Yayla Mahallesi Yumru Taş mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aykut K. (33) yönetimindeki 55 K 3209 plakalı kereste yüklü kamyonet, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak fındık bahçesine girdi. Yaklaşık 200 metrelik uçurumdan yuvarlanan kamyonet, dere yatağında durdu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde araçta bulunan Murat Bayraktar’ın (46) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaralanan sürücü Aykut K. ile araçta bulunan Ali Ş. (59), sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Terme Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Murat Bayraktar’ın cenazesi Terme Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin