Reklam
Reklam
belediye baskani arslandan ankara cikartmasi 4RWPPmfk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Şubat, 2025 12:37 tarihinde yayınlandı
0

Belediye Başkanı Arslan’dan Ankara çıkartması

Taşköprü Belediye Lideri Hüseyin Arslan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Güç ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı ziyaret ederek ilçesiyle ilgili taleplerini iletti.

Taşköprü Belediye Lideri Hüseyin Arslan, AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Güç ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretlerde Lider Arslan, ilçeyle ilgili taleplerini Bakan Uraloğlu ve Bakan Bayraktar’a iletti. Toplumsal medya hesabından ziyaretler ile ilgili paylaşım yapan Arslan, Bakan Uraloğlu ve Bakan Bayraktar’a ilgilerinden ötürü teşekkür etti.

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Doğanyurt Belediye Lideri Ahmet Kaya ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz’ı da makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, Taşköprü ve Doğanyurt’ta yürütülen ulaşım ve altyapı çalışmaları ele alındı. Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, ilçenin gelişimi ismine yürütülen projelerle ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz’a bilgi vererek dayanak istedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yamac parasutuyle dere yatagina dusen vatandas 5 saatlik calismayla kurtarildi qsMnHudP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Yamaç paraşütüyle dere yatağına düşen vatandaş 5 saatlik çalışmayla kurtarıldı

Çorum’da havada yamaç paraşütünün dolaşması sonucu dere yatağına çakılan sağlık personeli, jandarma, AFAD ve UMKE ekiplerinin yaklaşık 5 saat süren çalışmasının ardından bulunarak yaralı kurtarıldı.

Olay, Merkez ilçeye bağlı Çalyayla köyü Koparanceviz mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Kösedağ mevkiinden yamaç paraşütüyle havalanan 33 yaşındaki sağlık personeli Radi Aktaş, havada paraşütünün dolaşması sonucu irtifa kaybederek dere yatağına düştü. Kazanın ardından yaralanan paraşütçü, cep telefonuyla kendi konum bilgisini paylaşarak yetkililerden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye jandarma, AFAD, UMKE ve sağlık ekipleri sevk edildi. Paylaşılan konuma doğru harekete geçen ekipler, olumsuz arazi şartları nedeniyle yaklaşık 5 saat süren çalışmanın neticsinde yaralıya ulaştı. Soğuktan korunmak ve donmamak için bazı kıyafetlerini çıkardığı belirlenen Aktaş’a olay yerinde ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Araçların ulaşamadığı sarp ve zorlu dere yatağından sedyeyle çıkarılan Aktaş, kurtarma ekipleri tarafından yaklaşık 1 kilometre taşınarak ambulansa ulaştırıldı. Sağlık ekiplerine teslim edilen sağlık personeli Aktaş, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Vücudunda kırıklar olduğu belirtilen Aktaş tedavi altına alındı.

Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin