Taşköprü Belediye Lideri Hüseyin Arslan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Güç ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı ziyaret ederek ilçesiyle ilgili taleplerini iletti.
Taşköprü Belediye Lideri Hüseyin Arslan, AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Güç ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretlerde Lider Arslan, ilçeyle ilgili taleplerini Bakan Uraloğlu ve Bakan Bayraktar’a iletti. Toplumsal medya hesabından ziyaretler ile ilgili paylaşım yapan Arslan, Bakan Uraloğlu ve Bakan Bayraktar’a ilgilerinden ötürü teşekkür etti.
Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Doğanyurt Belediye Lideri Ahmet Kaya ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz’ı da makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, Taşköprü ve Doğanyurt’ta yürütülen ulaşım ve altyapı çalışmaları ele alındı. Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, ilçenin gelişimi ismine yürütülen projelerle ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz’a bilgi vererek dayanak istedi.


Belediye Başkanı Arslan’dan Ankara çıkartması
Tosya Belediyesi’nden Oto Sanayi Bölgesi’nde çevre temizliği
Tosya Belediyesi ekipleri tarafından Oto Sanayi Bölgesi’nde çevre temizliği gerçekleştirerek, çevre kirliliğine sebep olan ve yolları daraltan olumsuzluklar giderildi.
Tosya Belediyesi ekipleri tarafından Oto Sanayi Bölgesi’nde düzensiz şekilde bırakılan hurda araçlar, çevre kirliliğine sebep olan görüntüler ve yolların daralmasına sebep olan olumsuzlukların giderilmesi için çalışma başlattı. Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Konuyla ilgili yapılan açıklamada, ortak kullanım alanlarının amacı dışında kullanılması, çevreyi ve şehir düzenini olumsuz etkileyen görüntülerin oluşmasının kabul edilemez olduğu belirtilerek, şehrin düzenini bozan hiçbir oluşuma izin verilmeyeceği belirtildi.

