Belediye Başkanı Arslan’dan Ankara çıkartması - Karabük Haber Postası
belediye baskani arslandan ankara cikartmasi 4RWPPmfk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Şubat, 2025 12:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Belediye Başkanı Arslan’dan Ankara çıkartması

Taşköprü Belediye Lideri Hüseyin Arslan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Güç ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı ziyaret ederek ilçesiyle ilgili taleplerini iletti.

Taşköprü Belediye Lideri Hüseyin Arslan, AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Güç ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretlerde Lider Arslan, ilçeyle ilgili taleplerini Bakan Uraloğlu ve Bakan Bayraktar’a iletti. Toplumsal medya hesabından ziyaretler ile ilgili paylaşım yapan Arslan, Bakan Uraloğlu ve Bakan Bayraktar’a ilgilerinden ötürü teşekkür etti.

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Doğanyurt Belediye Lideri Ahmet Kaya ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz’ı da makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, Taşköprü ve Doğanyurt’ta yürütülen ulaşım ve altyapı çalışmaları ele alındı. Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, ilçenin gelişimi ismine yürütülen projelerle ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz’a bilgi vererek dayanak istedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bakka yonetim kurulu toplantisi yapildi Y5q35RGu
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Nisan, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

BAKKA Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) 2026 yılı Nisan ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Karabük Valisi Oktay Çağatay, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Karabük İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Okan Kirman, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Çapraz, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık ile Ajans Genel Sekreteri Mehmet Çetinkaya ve ajans personeli katılım sağladı.

Toplantıda, Ajans Genel Sekreteri Mehmet Çetinkaya tarafından kurumun yürüttüğü mevcut çalışmalar hakkında bir bilgilendirme sunumu yapıldı. Sunumun ardından, bir önceki Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararlar doğrultusunda gerçekleştirilen faaliyetler değerlendirilerek gelinen aşama ele alındı ve Ajansın gelecek dönem destek programları kapsamında değerlendirmeler gerçekleştirildi.

Ayrıca toplantıda; stratejik konular ve lobi faaliyetleri, kurumsal gelişim çalışmaları, mali ve teknik destekler, sonuç odaklı program faaliyetleri ile genel bilgilendirmeler görüşülerek değerlendirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin