Beldenin tarihinde ilk kez yapılıyor: Binlerce kişi doyasıya eğlendi - Karabük Haber Postası
beldenin tarihinde ilk kez yapiliyor binlerce kisi doyasiya eglendi eIiySgFE jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Eylül, 2024 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Beldenin tarihinde ilk kez yapılıyor: Binlerce kişi doyasıya eğlendi

Bolu’nun Mudurnu ilçesine bağlı Taşkesti beldesi tarihinde ilk kez panayır düzenlendi. Düzenlenen etkinliğin ilk gününde binlerce kişi doyasıya eğlendi.

Bolu’nun Mudurnu ilçesine bağlı Taşkesti beldesi tarihinde ilk kez panayır düzenleniyor. 19-23 Eylül tarihleri arası gerçekleştirilecek olan panayırda stant alanları ve lunapark kuruldu. Taşkesti Belde Belediye Başkanı Saim Çevik’in kurdele kesere başlattığı panayıra vatandaşlar akın etti. Nallıhan, Mudurnu, Bolu, Göynük ve Sakarya’dan çok sayıda katılımcının geldiği panayırda Taşkesti beldesi doldu taştı. Bolulu ünlü sanatçı Ramazan Çelik’in sahne aldığı konserde binlerce kişi doyasıya eğlendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda iki genci silahla yaralayan 3 supheli tutuklandi rxg6yCqN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Mayıs, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da iki genci silahla yaralayan 3 şüpheli tutuklandı

Bolu’da konuşmak için çağırdıkları sokakta iki genci silahla vurarak yaralayan 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay, Çıkınlar Mahallesi 20. Cadde üzerinde meydana gelmişti. F.K. (22) ve Ç.G. (27), konuşmak için çağrıldıkları caddede araçtan inen E.C.’nin silahlı saldırısına uğrayarak ayaklarından yaralanmıştı. Olayın ardından araçla kaçan E.C. ve yanında bulunan B.K. ile O.S., Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uzun süren takibi ve kovalamacası sonucu gece saatlerinde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından E.C., B.K. ve O.S., güvenlik önlemleri altında Bolu Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılık ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan 3 şüpheli, tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Aileleri basın mensuplarını engellemeye çalışmıştı

Öte yandan, şüphelilerin adliyeye getirilişi sırasında bina önünde bekleyen aileleri ve yakınları, görevini yapan basın mensuplarına zorluk çıkarmıştı. Görüntü alınmasını engellemek isteyen aile yakınları gazetecilere, “Allah belanızı versin, biz çekilmesini istemiyoruz. Daha 18 yaşında” diyerek tepki göstermiş, şüphelilere ise “Çıkışın daha dik olacak, arkandayız oğlum” diyerek seslenmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin