Çorum Belediyesi’nin “Han sohbetleri” etkinliğinin bu haftaki konuğu yazar Bekir Develi oldu.
Kültür, sanat etkinliklerini sürdüren Çorum Belediyesi yazar Bekir Develi’yi Çorumlularla buluşturdu. Bekir Develi ’Kudüs Bizim Neyimiz Olur?’ konulu sohbetiyle Han sohbetleri buluşmalarının bu haftaki konuğu oldu. Kudüs’ün tarihsel, kültürel ve manevi önemi anlatan Develi, Kudüs ve Mescid-i Aksa’nın Müslümanlar için önemine değindi.
Katılımın yoğun olduğu programı Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da izledi. Program sonunda, Bekir Develi’ye hediye takdim eden Başkan Aşgın, “Kıymetli yazarımız Bekir Develi ve Veli Paşa Hanı’nı dolduran tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Bekir Develi söyleşinin ardından sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.


Bekir Develi, Kudüs’ü anlattı
KILIÇDAROĞLU İÇİN İHRAÇ TALEBİ
CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı, Kemal Kılıçdaroğlu hakkında disiplin soruşturması açılması ve kesin ihraç talebiyle başvuruda bulundu. Başvuru siyaset gündeminde geniş yankı uyandırdı.
Cumhuriyet Halk Partisi’nde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı, Kılıçdaroğlu hakkında disiplin soruşturması açılması ve partiden kesin ihraç edilmesi talebiyle resmi başvuruda bulundu.
Şalmanlı’nın başvurusunun gerekçesine ilişkin detaylar kamuoyunda merak konusu olurken, parti kulislerinde gelişmenin yankıları sürüyor.

