Reklam
Reklam
BEDAA jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2024 13:14 tarihinde yayınlandı
0

Bedava halılardan almak için yarıştılar

Karabük’te bayram öncesi indirim kampanyası yapan bir halı mağazası ilk 100 kişiye bedava halı vereceğini duyurunca mağaza önünde uzun kuyruk oluştu. Mağazaya giren onlarca vatandaş bedava halı alabilmek için adeta birbirleri ile kıyasıya mücadele etti.

Karabük kent merkezinde bulunan bir halı mağazası yaklaşan kurban bayramı öncesi yüzde 70’e varan indirim kampanyası öncesi ilk 100 müşteriye bedava halı vereceğini duyurdu. Sosyal medya üzerinden yapılan duyuru sonrası mağaza önünde uzun kuyruklar oluştu. Saatler öncesinde mağaza önünde kaldırımda uzun kuyruk oluşturan vatandaşlar kampa saatinin başlaması ile mağazaya giriş yaptı. Mağazanın üst katında bulunan ve paketlenmiş çeşitli ebatlardaki bedava halıları almak isteyen vatandaşlar adeta birbiri ile kıyasıya mücadele etti. Kısa sürede bedava halıları alan vatandaşların yanı sıra bazı vatandaşlar yanlış halıları alıp getirmeye çalışınca görevlileri vatandaşları güçlükle ikna etti.
Mağaza sahibi Basri Başsallar, bayram öncesi kampanya yaptıklarını ve ilk 100 kişiye bedava halı verdiklerini söyleyerek, “ Alanlar sevinde alamayanlar ise üzüldü. Halkın yararına yaptığımız bir kampanyamızdı. Kampanyalarımız zaman zaman devam edecek” dedi.

>>>VİDEO<<<

Bizi sosyal medyadan takip edin
kdz ereglili ogretmenler turkiyenin en iyi 24 dijital egitim projesine girdi 66wMSWQx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kdz. Ereğlili Öğretmenler Türkiye’nin En İyi 24 Dijital Eğitim Projesine Girdi

Ankara’daki ulusal konferansta 800 başvuru arasından sıyrılan iki eğitimci, dijital ekosistem projeleriyle ilçeye büyük gurur yaşattı.

Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Dr. Birsen Güneri ile Kdz. Ereğli Şahinde Hayrettin Yavuz Bilim ve Sanat Merkezi öğretmeni Müzeyyen Merve Bakangöz, büyük bir başarıya imza attı. Avrupa Birliği destekli, Milli Eğitim Bakanlığı ve UNICEF iş birliğiyle yürütülen “Öğretmen Eğitimi Dijital Ekosistemi Projesi” kapsamında düzenlenen ulusal konferansta ilçeyi temsil eden öğretmenler, hazırladıkları çalışmalarla dikkat çekti.

“İyi Uygulama Örnekleri” arasına seçildiler

Ankara’da 5-6 Mayıs 2026 tarihlerinde gerçekleşen programda öğretmenlerin sunduğu projeler, Türkiye genelinde 800 başvuru arasından seçilen en iyi 24 çalışma arasına girdi. Bu sonuçla Kdz. Ereğli’nin dijital dönüşüm ve teknoloji odaklı eğitim vizyonu ulusal düzeyde tescillenmiş oldu.

“Çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz”

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül, “Çağın gerekliliklerine uygun, teknolojiyle bütünleşmiş bir eğitim anlayışını ilçemizde yaygınlaştırmak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Öğretmenlerimizin ulusal düzeyde böylesine önemli bir platformda iyi uygulama örnekleriyle yer alması bizler için büyük bir gurur kaynağıdır. Kdz. Ereğli olarak akademik başarıların yanında dijital yetkinlikleri yüksek, yenilikçi eğitim ortamları oluşturmayı önemsiyoruz. İlçemizi başarıyla temsil eden kıymetli öğretmenlerimizi tebrik ediyor, emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin