Reklam
Reklam
BAYRAM NAMAZI UC NISAN CAMIINDE KILINDI 1
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
30 Mart, 2025 15:00 tarihinde yayınlandı
0

Bayramlaşma Programı Vali Yavuz Başkanlığında Gerçekleşti 

Ramazan Bayramı, Karabük Valiliği’nde düzenlenen bayramlaşma programıyla başladı. Sabah saatlerinde gerçekleştirilen programa, Karabük Valisi Mustafa Yavuz Başkanlık Etti. Programa, Protokol Üyeleri, Milletvekilleri, Kurum Müdürleri, Belediye Başkanları ve vatandaşlar katıldı. 

Bayramlaşma programında  konuşma yapan Vali Mustafa Yavuz, bayramın değerlerine sahip çıkmanın önemine vurgu yaptı. Vali Yavuz, “Bayram gününde bu değerleri sahiplenmeli, sevdiklerimizle bir arada olmanın kıymetini bilmeliyiz. Bayramın Karabük’ümüze, ülkemize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Bayram tatili 9 güne çıkmışken, seyahat eden hemşehrilerimizle buluştuk. Seyahat edecek olan vatandaşlarımıza da emniyet kemeri takmak dahil tüm trafik kurallarına uymalarını rica ediyorum. Bayram günü, acıya dönüşmesin, sevdiklerimiz beklerken kazalar olmasın,” dedi. 

Bayramlaşma programı, Vali Yavuz’un tüm katılımcılara teşekkür ederek, bayramın birleştirici ve huzurlu bir atmosfer yaratmasını temenni etmesiyle son buldu. 

Bizi sosyal medyadan takip edin
veysel bilen kulubumuz istemedigi surece oyuncu satmamiz soz konusu olamaz SdByUFI3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Veysel Bilen: “Kulübümüz istemediği sürece oyuncu satmamız söz konusu olamaz”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen, kadrolarını büyük ölçüde korumak istediklerini ve istemedikleri sürece oyuncu satmayacaklarını söyledi.

Kurban Bayramı’nın 3. gününde Samsunspor Kulübü, geleneksel bayramlaşma programında taraftarlarla bir araya geldi. Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen bayramlaşma törenine çok sayıda taraftar katılırken, Samsunspor Yönetim Kurulu üyeleri tarafından taraftarlara çikolata ve meyve suyu ikram edildi.

“Kulübümüz istemediği sürece oyuncu satmamız söz konusu olamaz”

Samsunspor’un gelecek hedeflerinden bahseden Veysel Bilen, “Henüz geçen sezonun yorgunluğunu üzerimizden atmış değiliz. İnşallah bayramdan sonra hocamızın verdiği rapor doğrultusunda, başkanımızın liderliğinde, transfer komitemiz, futbol direktörümüz, teknik direktörümüz ve dış ilişkiler direktörümüzle beraber çalışmalar yoğun bir biçimde sürecek. Giden oyuncularımızın yerine yapılacak takviyeler ve kadromuzu güçlendirmek adına takviyeler yapılacak. Hedeflerimizi yakalayabilmek adına mutlaka 6-7 tane, öyle zannediyorum ki kadromuza katılan oyuncu olacak. Mevcut kadromuzu büyük bir aksilik olmazsa muhafaza etmek istiyoruz. Ama unutulmamalıdır ki her dönem bizim oyuncularımıza da dışarıdan talipliler olacaktır. Değerini bulan oyuncu mutlaka satılır. Onun yerine yeni oyuncu da alınabilir. Ama şu bilinmelidir ki kulübümüzün istemediği, başkanımızın istemediği sürece Samsunspor’dan herhangi bir oyuncuyu satmamız söz konusu olamaz” dedi.

Yaklaşık 2 saat süren bayramlaşma programı, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin