Karabük’te şehre inen ayı amatör kameralara yansıdı.
Karabük İli Ovacık İlçesine bağlı Alınca köyünde şehre inen ayı amatör kameralara yansıdı. Bayram gününde evin bahçesinde fark edilen ayı gören vatandaşlar cep telefonlarına sarıldı. Bir süre yerleşim yerinde yiyecek arayan ayı kameralara böyle yansıdı.
Amasya’da iki katlı evde yangın: Yaşlı kadın yangını ağlayarak izledi
Amasya’da iki katlı meskende çıkan yangın paniğe yol açtı. Konut sahibi yaşlı bayan alevleri gözyaşları içinde izlerken, itfaiye gruplarının söndürdüğü yangında meskende büyük hasar oluştu.
Edinilen bilgiye nazaran, Şeyhcui Mahallesi’nde Kayış ailesine ilişkin iki katlı sobalı konutta şimdi belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sıhhat grupları sevk edildi. Alevler itfaiye takımlarının uğraşıyla öteki odalara ve çatı kısmına sıçramadan söndürüldü. Canını güç kurtardığı yangını ağlayarak izleyen Yüksel Kayış’ı ise komşuları teselli etmeye çalıştı. Mahalle sakinleri de alevleri kaygılı bakışlarla izledi.
Polis, meskende büyük hasara neden olan yangının çıkış nedenine ait inceleme başlattı.