Reklam
Reklam

Bayram tatili yolunda kaza: 3 yaralı

bayram tatili yolunda kaza 3 yarali Cdl53jif
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mart, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
0

İstanbul’dan Ramazan bayramı için Sinop’a giden vatandaşların bulunduğu hafif ticari araç, Kastamonu’da şarampole yuvarlandı. Kazada 2’si ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza, Kastamonu’nun Araç ilçesi Kastamonu-Karabük karayolu Avlağıçayır köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Dursun B. (71) yönetimindeki 57 DA 731 plakalı hafif ticari araç, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yoldan çıkarak toprak yığınına çarpıp şarampolde takla attı. Kazada taklalar atarak yol kenarında bulunan ağaçlara takılarak durabildi. Kazada araç şoförü ile Melek Ş. (83) ve Vasfiye B. (70) yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sıhhat, itfaiye, jandarma ve trafik grupları sevk edildi. Gruplar tarafından sıkıştıkları araçtan çıkartılan yaralılar, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak Yaralılardan Melek Ş. ile Vasfiye B.’nin hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Araçta bulunan vatandaşların Ramazan Bayramı için İstanbul’dan Sinop’un Boyabat ilçesine gitmek için seyir halinde oldukları öğrenildi. Jandarma grupları kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kumluca’da yangın paniği

kumlucada yangin panigi pgRGqnL4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesinde otluk alanda çıkan yangın paniğe neden oldu.

Kumluca beldesinde Çay Kenarı mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Saat 21.00 sıralarında çıkan yangını fark eden çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Paniğe neden olan yangına müdahale eden ekipler, kısa sürede alevleri kontrol altına aldı. Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenilirken, yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yangının çıkış nedeni ise yapılacak araştırmanın ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin