Bayram Namazı Üç Nisan Camii’nde Kılındı - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:23
Güneş 06:48
Öğle 13:02
İkindi 16:25
Akşam 19:07
Yatsı 20:27
İmsaka son --:--
BAYRAM NAMAZI UC NISAN CAMIINDE KILINDI
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
30 Mart, 2025 14:20 tarihinde yayınlandı
0
0

Bayram Namazı Üç Nisan Camii’nde Kılındı

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Ramazan Bayramı namazını Karabük Merkez Üç Nisan Camii’nde kıldı. Bayramın manevi atmosferini hemşehrileriyle birlikte paylaşan Vali Yavuz, namazın ardından vatandaşlarla bayramlaşarak, bayramın birleştirici gücünden bahsetti.

Vali Yavuz, bayramın birlik ve beraberlik duygularının en güçlü hissedildiği zamanlardan biri olduğunu belirterek, vatandaşlarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bayramın ülkemiz ve tüm Karabüklüler için sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni etti.

Namazın ardından camii avlusunda vatandaşlarla sohbet eden Vali Yavuz, bayramlaşarak, hemşehrilerine iyi dileklerde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
caycuma kaymakami adem kaya sehit ve gazi ailelerini ziyaret etti p15NSb4J
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mart, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti

Zonguldak’ın Çaycuma İlçe Kaymakamı Adem Kaya, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi dolayısıyla anlamlı ziyaretlerde bulundu. Kaymakam Kaya, özel gün kapsamında Şehit Deniz Piyade Onbaşı Yalçın Sarıöz’ün ailesini ve Gazi Ramazan Türkoğlu’nu ziyaret ederek, devletin her zaman şehit yakınları ve gazilerin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

İlk olarak şehit Yalçın Sarıöz’ün ailesini ziyaret eden Kaya, şehidin aziz hatırasının daima yaşatılacağını belirtti. Şehit ailesiyle yakından ilgilenen Kaymakam Kaya, onların talep ve ihtiyaçlarını dinleyerek her zaman destek olmaya hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaret sırasında konuşan Kaymakam Kaya, “Şehitlerimiz bu vatanın bağımsızlığı ve bütünlüğü için en kıymetli varlıklarını feda etmişlerdir. Bizlere düşen en büyük görev ise onların emanetlerine sahip çıkmak ve her zaman yanlarında olmaktır” dedi. Kaya, devletin tüm imkanlarıyla şehit ailelerinin yanında olduğunu vurguladı.

Program kapsamında daha sonra Gazi Ramazan Türkoğlu’nu ziyaret eden Kaymakam Kaya, gazilerin milletimizin yaşayan kahramanları olduğunu ifade etti. Türkoğlu ile yakından sohbet eden Kaya, gazinin sağlık durumu hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kaymakam Kaya, “Gazilerimiz, şehitlerimizle birlikte bu vatanın bağımsızlık mücadelesinin en önemli temsilcileridir. Onların fedakârlıkları asla unutulmayacaktır. Her zaman yanlarında olmak bizim hem görevimiz hem de vicdani sorumluluğumuzdur” şeklinde konuştu.

Ziyaretlere; Belediye Başkan Yardımcısı Mürsel Çoban, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ferhat Turunç, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Duman, daire amirleri de eşlik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin