blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2024 16:12 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bayram için yola çıkan tatilcilerin otoyoldaki akıcı yoğunluğu sürüyor

Türkiye’nin en önemli geçiş noktalarından biri olan Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli geçişinde Ankara istikametinde bayram tatili için memleketlerine gitmek isteyen tatilcilerin akıcı yoğunluğu sürüyor.

Bayram tatili nedeniyle memleketlerine ya da tatil beldelerine gitmek üzere yola çıkan tatilcilerin Anadolu Otoyolu’nun Bolu geçişinde yoğunluğu sürüyor. İki gündür yoğun trafik akışının sağlandığı Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli geçişinde bu sabahta tatilcilerin akıcı yoğunluğu sürdü. Bayram Tatili nedeniyle sürücülerin yola çıkacağı güzergahlarda polis, jandarma ve karayolları ekipleri gerekli tedbirlerini aldı.
Ulaşımın rahat sağlandığı Bolu geçişinde, Yeniçağa rampaları ve Gerede-Karadeniz Bağlantı Yolu’nda zaman zaman ulaşımda aksamalar meydana geliyor. Otoyolda meydana gelen maddi hasarlı kazalar sebebiyle de trafik akışı bazen durma noktasına kadar geliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
07 Eylül, 2025 14:50 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te CHP’nin Delege Seçimleri Tamamlandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük’te parti seçimlerinin ilk aşaması olan delege seçimleri Merkez İlçe, Safranbolu ve Yenice ilçelerinde gerçekleştirildi. Çoklu adayların yarıştığı seçimler, huzur ve olgunluk içerisinde tamamlandı.

CHP Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar, seçimlerin ardından yaptığı açıklamada katılım sağlayan tüm üyelere ve sandık kurulu üyelerine teşekkür etti. Yaşar, sürecin demokratik bir şekilde geçtiğini vurgulayarak şunları söyledi:

"6 Eylül Cumartesi günü yaptığımız parti seçimlerimizin ilk adımı olan Merkez İlçe, Safranbolu İlçe ve Yenice İlçemizde yapılan ve çoklu adaylarla gidilen delege seçimleri büyük bir olgunluk ve huzur içinde tamamlanmıştır. Seçimlerimize katkı veren üyelerimize ve sandık kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca seçime katılan adaylarımıza ve seçilen delegelerimize başarılar diliyorum."

Parti içi dayanışmaya dikkat çeken Yaşar, "Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiç birimiz. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi. Yaşasın Tam Bağımsız, Demokratik, Laik Türkiye Cumhuriyeti."  dedi.

CHP’de delege seçimlerinin ardından il kongresi süreci devam edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin