Bayram dönüşü 50 kilometrelik araç kuyruğu oluştu - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Temmuz, 2022 13:21 tarihinde yayınlandı
0
0

Bayram dönüşü 50 kilometrelik araç kuyruğu oluştu

Karabük’te Kurban Bayramı dolayısıyla memleketlerine gelen vatandaşların dönüş yolculuğuna başladı. İstanbul’u Karadeniz’e bağlayan ve 21 ilin geçiş noktası olan Karabük’ün Kemikli Rampaları’ndan Gerede gişelerine kadar yaklaşık 50 kilometrelik araç kuyrukları oluştu.
İstanbul ve diğer büyük kentlerden başta Karabük olmak üzere Kastamonu ve Sinop’a gelen vatandaşlar bayram tatilinin bitimine yakın dönüş için yeniden yollara düştü. İstanbul’un Karadeniz’e bağlantısının sağlandığı Karabük’ün Eskipazar ilçesinde yer alan D-100 Karayolu Kemikli ve İsmetpaşa Rampaları’nda araç yoğunluğu yaşanıyor. Trafiğin kilit olduğu bölgede araçlar adım adım ilerlerken, Gerede beldesindeki gişelere kadar yaklaşık 50 kilometrelik araç kuyrukları oluştu.
Yoğunluğun hafta sonuna kadar sürmesi bekleniyor. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
elektrikli bisikletlerde tehlikeli yolculuklar kamerada Glq1VS6t
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Elektrikli bisikletlerde tehlikeli yolculuklar kamerada

Karabük’te elektrikli bisikletlere 2’şer ve 3’er kişi binerek tehlikeli yolculuk yapan gençler cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Olay, Albay Karaoğlanoğlu Caddesi’nde meydana geldi. Aynı istikamette ilerleyen gençlerin, elektrikli bisikletlere birden fazla kişi binerek trafikte tehlikeye davetiye çıkarttılar.

Hem kendi canlarını hem de diğer sürücülerin güvenliğini tehlikeye atan gençlerin yolculukları cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Üç kişinin bulunduğu elektrikli bisikletli dönüşü kaçırdıktan sonra ters istikametten İnönü Caddesine dönüş yaparak gözden kayboldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin