DÜZCE (İHA) – Düzce Valiliğinden yapılan açıklamada bugün Batı Karadeniz’de fırtınanın yer yer 120 kilometreyi bulması bekleniyor uyarısı yapıldı, olumsuzluklara karşı tedbirli olunması istendi.
Düzce Valiliği, Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü uyarısını paylaştı. Yapılan açıklamada tam fırtına beklendiği bildirildi. Uyarıda, “Son değerlendirmelere göre; bugün Batı Karadeniz’de (Zonguldak, Düzce, Bartın, Karabük ile kıyı ilçeleri başta olmak üzere Bolu’nun kuzey kesimleri) kuzey ve kuzeybatı yönlerden tam fırtına (80-100 km/saat yer yer 120 km/saat) bekleniyor. Gece saatlerinden sonra etsini kaybetmesi beklenen fırtınayla birlikte çatı uçması, ağaç devrilmesi, ulaşımda aksamlar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.
Fırtınanın 19 Kasım günü saat 09.50 ile 20 Kasım 02.00 sıralarında etkili olması bekleniyor.


170
Batı Karadeniz’de tam fırtına bekleniyor
81
Karabük’te mezarların üzerine çıkıp otlanan yaban domuzu görüntülendi
Karabük’te mezarlık alanında otlayan yaban domuzu cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Olay, 5000 Evler Mezarlığı’nda meydana geldi. Mezarlıkta bulunan vatandaşlar, mezarların üzerinde dolaşarak otlayan yaban domuzunu fark etti. Bir süre mezarlık alanında yiyecek arayan ve otlayan yaban domuzu, çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde domuzun mezarların arasında ve üzerlerinde dolaşarak otladığı görülüyor.

