Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Kasım, 2023 20:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Batı Karadeniz’de tam fırtına bekleniyor

DÜZCE (İHA) – Düzce Valiliğinden yapılan açıklamada bugün Batı Karadeniz’de fırtınanın yer yer 120 kilometreyi bulması bekleniyor uyarısı yapıldı, olumsuzluklara karşı tedbirli olunması istendi.
Düzce Valiliği, Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü uyarısını paylaştı. Yapılan açıklamada tam fırtına beklendiği bildirildi. Uyarıda, "Son değerlendirmelere göre; bugün Batı Karadeniz’de (Zonguldak, Düzce, Bartın, Karabük ile kıyı ilçeleri başta olmak üzere Bolu’nun kuzey kesimleri) kuzey ve kuzeybatı yönlerden tam fırtına (80-100 km/saat yer yer 120 km/saat) bekleniyor. Gece saatlerinden sonra etsini kaybetmesi beklenen fırtınayla birlikte çatı uçması, ağaç devrilmesi, ulaşımda aksamlar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.
Fırtınanın 19 Kasım günü saat 09.50 ile 20 Kasım 02.00 sıralarında etkili olması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ocak, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da kontrolden çıkan otomobil, dereye uçtu: 3 yaralı

Bolu’da kontrolden çıkarak dereye uçan otomobildeki 3 kişi yaralandı.
Kaza, Yukarısoku Mahallesi, Yukarısoku İlkokulu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çele Caddesi üzerinde seyreden bir otomobil, kontrolden çıkıp virajı alamayarak, dereye uçtu. Meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçtan çıkartılan yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye sevk edildi. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Dereye uçan ve ağır hasar alan otomobilin dereden çıkartılması için olay yerine vinç çağırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin