Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2025 20:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Batı Karadeniz’de kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Karadeniz için kuvvetli yağış ihtarında bulundu.
Yapılan son değerlendirmelere nazaran, bugün akşam saatlerinde tesirini kaybedecek olan yağışların, Cumartesi sabah saatlerinden itibaren Bartın ve Karabük ile Bolu’nun doğu ve Zonguldak’ın iç kesitlerinde tekrar tesirli olması bekleniyor. Kıyı şeridinde kuvvetli yağmur ve karla karışık yağmur, iç kesitlerde ise kuvvetli ve yer yer ağır (5-20 cm üzeri) kar halinde olması beklenen yağışların sebep olabileceği sel, su baskını, buzlanma ve don olayına bağlı ulaşımda aksamalar, kuvvetli rüzgar ve tipi üzere aksiliklere karşı vatandaşların dikkatli ve önlemli olması gerektiği belirtildi.
Yağışların 12 Nisan 2025 Cumartesi günü saat 09:00 ile 18:00 ortasında tesirli olması bekleniyor. Vatandaşların buzlanma, don olayı, heyelan, ulaşımda aksamalar, sel - su baskını üzere durumlara karşı önlemli olması istendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Haber Merkezi tarafından
04 Mayıs, 2025 09:40 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Eflani Belediye Başkanı Akın, Şampiyon Kardeşleri Ağırladı

Eflani Belediye Başkanı Hüsnü Akın, Venedik’te düzenlenen Dünya Ümit, Genç ve U21 Karate Şampiyonası'nda altın madalya kazanarak dünya şampiyonu olan Nuri Kılıç ile Avrupa Ümit, Genç ve U21 Karate Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan ikiz kardeşi Yusuf Kılıç’ı makamında ağırladı.

Eflani'nin Abakolu köyünden olan ve hem ulusal hem uluslararası alanda birçok önemli başarıya imza atan Kılıç kardeşlerin ziyaretinin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Akın, "Nuri ve Yusuf Kılıç kardeşlerimiz, hem ilçemizi hem de ülkemizi gururlandırdılar. Geçmişteki şampiyonlukları ve kazandıkları madalyalarla adlarını tarihe yazdırdılar. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Akın, Kılıç ailesinin başarılarının Eflani için büyük bir gurur kaynağı olduğunu vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.