Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Eylül, 2024 16:52 tarihinde yayınlandı
0

Batı Karadeniz’de kuvvetli fırtına bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Karadeniz bölgesini etkisi altına alacak kuvvetli fırtına için önemli bir uyarıda bulundu. Zonguldak, Düzce ve Bartın’da, 30 Eylül 2024 Pazartesi sabah saatlerinden itibaren fırtınanın başlayacağı ve 2 Ekim 2024 Çarşamba akşamına kadar devam edeceği belirtildi.

Pazartesi günü sabah saatlerinden itibaren rüzgarın batı ve kuzeybatı yönlerden, doğu kesimlerinde ise güneybatıdan esmesi bekleniyor. Salı günü öğle saatlerinden itibaren ise rüzgarın genelde batı ve kuzeybatı yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına, yer yer 9 kuvvetinde (90 km/saat) kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın Salı günü batı bölgelerinde, Çarşamba günü ise genel olarak bölge genelinde etkisini kaybetmesi öngörülüyor.

Fırtınanın özellikle deniz trafiğini ve karayolu ulaşımını olumsuz etkileyebileceğini belirtiyor. Çatı uçmaları, ağaç devrilmeleri ve benzeri risklere karşı vatandaşların dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı. Rüzgar hızının 90 km/saat’e kadar çıkabileceği, bu nedenle olası tehlikeler karşısında tedbirli olunması gerektiği belirtildi. Fırtınanın 2 Ekim 2024 Çarşamba akşam saatlerinde bölge genelinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
takla atan arac hurda yiginina dondu 19 yasindaki surucu agir yaralandi 1WZERriX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Takla atan araç hurda yığınına döndü: 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı

Zonguldak’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobilin taklalar atarak orta refüjü aşıp karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde merkez Karaelmas Mahallesi mevkisinde bulunan Teoman Duralı Tünelleri çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.S. yönetimindeki 67 ABP 922 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, taklalar atarak orta refüjü aştı ve karşı şeride geçerek durabildi. Bu sırada park halindeki iki araca da çarptı.

Kazayı gören diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine yoğun şekilde sağlık, polis ve AFAD ile itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yola savrulduğu öne sürülen ağır yaralı sürücü S.S., olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. S.S.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle güzergahta trafik akışı bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Polis ekiplerinin çevre güvenliği almasının ardından, adeta demir yığınına dönen ve kullanılamaz hale gelen otomobil çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Yol temizleme çalışmalarının ardından tünel çıkışındaki trafik akışı yeniden normale döndü.

Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin